https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/volkswagen-passat-caddy-jetta-golf-bijon-kapagi-set-sifreli-P195811842Arkadaşlar merhaba holf 7 2014 highline aracımın bijon üstünde bi kaç araçta gördüm plastikler var bunların adı nedir benimkinden neden yok bi yardımcı olsanız bu konuda
Benimkinin de 1 tanesi eksik. Ya düştü ya da dediğiniz gibi yürüttüler.@Hsari bu kapaklar her araçta standart olarak gelir, sizin araçta yoksa birilleri yürütmüştür
Fiyatını servise bi sorun., netten daha ucuz olması muhtemel
evet varGolf 7 de sifreli bijon mu var
Bu sifreli bijonu gecen lastikciye gittim yama yaptirdik neyse adam bijonlari sokerken direk matkapla kanirta kanirta soktu simdi yalama olmaz mi o bijonlarevet var
bağajdan şifre için olan başlığı almıştır yoksa lastikçinin elindeki uçla tutmaz hayatta sökemez belki de sizin araçta yoktur dur değişmişlerdir bilemiyorum zorlanacak birşey değil şifreli varsa ucunu kullanması gerekiyor benceBu sifreli bijonu gecen lastikciye gittim yama yaptirdik neyse adam bijonlari sokerken direk matkapla kanirta kanirta soktu simdi yalama olmaz mi o bijonlar
Hocam o plastikler bijon kapağı olarak geçer. Paslanmayı vs önlemek, bazen de görüntü amaçlı takılıyor. 10-20 liraya bulabilirsiniz.