Aracı yükseltmek

Umit_Akkaya

Katılımcı Üye

İsim
Umut-mk7
Merhaba arkadaslar 1.4 tsi golfüm vogtland 35mm spor yay kullanıyorum iş yeri otoparkına girerken çok hafif orta susturucunun oradaki plastik koruma sürtme yapıyor. Arka tarafı en az 0.5 en fazla 1 cm yukseltmem lazim öneri ve yardımlarınızı bekliyorum

Orjinal yaya dönmeyi düşünmüyorum vogtland dan gayet memnunum. Biraz araştırdım takoz falan diyolar sakıncası olurmu acaba

Merhaba arkadaslar 1.4 tsi golfüm vogtland 35mm spor yay kullanıyorum iş yeri otoparkına girerken çok hafif orta susturucunun oradaki plastik koruma sürtme yapıyor. Arka tarafı en az 0.5 en fazla 1 cm yukseltmem lazim öneri ve yardımlarınızı bekliyorum

Orjinal yaya dönmeyi düşünmüyorum vogtland dan gayet memnunum. Biraz araştırdım takoz falan diyolar sakıncası olurmu acaba
Lastik basıncınız nedir ve lastikler eski mi. Lastik değişimi yakında lastik değişip basıncı 2-3 psi arttırabilirsiniz.

@Ümit Akkaya takoz zamanla konabiliyor ya da çıkabilir pek sağlıklı değil bence. Çok az bi düşüklük istiyorsanız Orjinal yaya az bi press yapılabilir

@Ümit Akkaya takoz zamanla konabiliyor ya da çıkabilir pek sağlıklı değil bence. Çok az bi düşüklük istiyorsanız Orjinal yaya az bi press yapılabilir
düşüklük gayet güzel sadece iş yeri otoparkında sıkıntı oluyor . diger zamanlarda hıc altını vurma surtme yapmadım . pres isine girmeyide pek düşünmüyorum. yayları almadan once araştırdım press işini kafama cokta yatmadı :(

ama su olabılır arkalar orjinal press onlerde vogtland 

18 janta Geçerseniz yarım santim civarı yükseklik kazanırsınız hocam. En mantıklı bu bence.
Gönül ister 18 durban ama yaza kadar zor. Arka lastikleri 36 psi yapıp arka yaylara komple hortum gecirsek 0.5 cm yukseltebilirmiyiz hocam

Umit Hocam aracınızda gereksiz yük veya malzeme varsa indirin birde Yusuf hocamında dediği gibi lastik basın ini bir miktar artırın. Ayrıca kavisli bi kaç giriş denemesi yapın belki sorun en ucuz yollu olarak bu şekilde çözülebilir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umit Hocam aracınızda gereksiz yük veya malzeme varsa indirin birde Yusuf hocamında dediği gibi lastik basın ini bir miktar artırın. Ayrıca kavisli bi kaç giriş denemesi yapın belki sorun en ucuz yollu olarak bu şekilde çözülebilir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 psi daha 36 yapayım. Bagaj daki stepne var dijon onuda cikarayim. Bakalım ne olacak :sofor:

Geri
Üst Alt