karakuyu32
Üye
Arkadaşlar mercek kararması şikayeti ile ilgili olarak bugün servisten çağırıldım. Kontrolleri yapıldı ve almanyadan yeni bir bülten geldiği bu lekelerin şeffaf olduğu gece görüşüne etki etmediği garantili araçlarda bile artık bu konudan farların değiştirilmediği söylendi. Farlarıma bakıldı ayarsız olduğu için yetersiz geldiği ve far ayarı ile adaptasyon yapıldı. 3 gün kullan bir değişiklik olmazsa gerekli yerlere yazı yazalım dedi servis danışmanı sağolsun çok ilgilendi ve servisteki bi xenon olan araçlara baktık tamamında aynı sorun vardı. Neyse bir bakayım ben dedim ayrılmadan önce başka bir problem var mı dediler bende şanzımana bir bakar mısınız gaz tepkimesinden memnun değilim ilk defa dag kullanıyorum dedim test sürüşüne çıktık herhangi bir problem yok denildi sürüşün sonuna doğru teknisyen çok hafif titreme var bunun kavramasını değişelim dedi şaşırdım açıkçası yeni kalibrasyon ve kavramayla gaz tepkileride değişebilir siz titremeyi fark edemeyebilirsiniz ama hafif hafif başlamış ilerde artar bu dedi. İyi niyetten yapılacak ve 500 civarı işçilik çıktı sizce değiştirmeli miyim ne öneriyorsunuz arkadaşlar benim titremeye dair bir şikayetim yok boşa masraf mı olur yoksa hazır fırsat varken değişsinler mi