Car play açtırabilirsiniz hocam.2018 highline donanım araç aldım multimedya ekranda navigasyon yokmuş nasıl yüklenir ne yapılır bilgisi olanlar varsa bilgilendirme yapabilir mi
Car play 1500 civarı aktif olur. Navigasyondan fazlası olur elinizde.Car play çok pahalı biliyorum onu da navigasyon o kadar pahalı mıydı onu bilmiyordum
Hangi ilçede oturuyorsunuz hocamSağolasın gardaşım olmazsa öyle yapacağım daha mantıklı en azından bir de bu gizli özellik konusuyla ilgili İstanbul'da nerde yaptırabilirim hayalet gösterge renk değişimi çok istiyorum bu konuyla ilgili yardımcı olabilen var mı@yusuf
Car play çok pahalı biliyorum onu da navigasyon o kadar pahalı mıydı onu bilmiyordum
Ayna ayar düğmesi R konumunda olmalı hocam. Onun haricinde çalışması gerekir. Usb biçimlendirip tekrar deneyin ya da başka usb deneyin hocam.@yusuf konu dışında ama bilginiz vardır diye sormak istedim geri vitese takınca sağ ayna aşağı inmesi tik işaretli fakat böyle birşey olmadı gizli özellik olarak mı yükletmek gerekiyor ve usb normalde okuyordu son iki gündür taktığım USB görmüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim