Astra, Corolla, c-ellyse, a3, 308, Leon, i30 hepsini kullandım hiçbiri golf kadar konforlu ekonomik istenilen Performansı veren otomobiller değil, bence golf fiyatı da gayet makul.. Devletin aldığı vergi fazla
artık üreticiler eskisi gibi taş gibi üretim yapmıyor tüm sektörlerde bu şekilde arkadaşlar bu adamlar taş mı yiyecek yedek Parça satacak ki çark dönebilsin.. Parası çok olan nasıl cep telefonunu 1-1.5 yıl sonra yeniliyorsa arabasınıda yenilesin.. Benim 1.2 105 dsg var bana göre yer uçağı Dünya'nın en iyi Arabası bagajı Medyası jantları koltukları 135 den sonra içeri ses alması herşeyi çok güzel
sözüm meclisten dışarı bazı yorumlara bakıyorum az yaksın çok kaçsın çizilmesin Güneş girmesin ama ucuz olsun hepsi bir arada olmaz Dünya'nın fıtratına aykırı. O Yüzden kafanızı yorumlara ince seslere takmayın alnınızın teri ile aldığınız otomabilinizin kıymetini bilelim hacı Murat 124 sonra çıkan doğan dört kapısı merkezi kilit
Peşine Tempra Çıktığı günleri Hatırlayın ve araçlarınızın kıymetini bilin.. Hepinize saygı ve selamlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk