silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Opak Siyah
Teşekkürler hocam ben de fark verip madrid almasa mıydım dedim ama değmiş gibi, yarın servise gidicek ama nazar değdi sanırım :/erkanwrc dedi:Jantkarla birlikte takim elbise gibi olmus hayirli olsun cok asil masallah
Gecmis olsun hocam hayirdir onemli birsey yoktur umarim.ilk aracim siyahti cidden temizken bakmaya doyamiyorsun ama malesef cabuk eskiyor atiyorum 2 yillik siyah araba ile 5 yillik beyaz ayni yasta gosteriyor haftada 3 kez yikama isteyen araba simdi beyaz aldim 3 haftada 1 yikiyorumSerkanG dedi:Teşekkürler hocam ben de fark verip madrid almasa mıydım dedim ama değmiş gibi, yarın servise gidicek ama nazar değdi sanırım :/Jantkarla birlikte takim elbise gibi olmus hayirli olsun cok asil masallah
Herhalde kapi ayarindandir insallah kolay cozulur gecmis olsun ama vw sevisleri ilgileniyorlar cozum bulacaklardir elbet tek derdiniz bu olsun o kadar nazar olur bu yakisikliyaSerkanG dedi:@erkanwrc haha aynen hocam orası öyle ceremesini çekeceğiz Hocam sol ön ve arka kapıdan tıkırtı geliyor bozuk yolda. Çok ilginç şekilde cami çok çok hafif indirince geçiyor. Sanki kapı içinde bir şeyler boşta gibi ses geliyor umarım fazla ayrı bırakmazlar beni
Konunu kirletmiş gibi olmayayım da,artık yavaş yavaş basıyorum 1200km deyim,bugün otobanda 5.25 bmw önüme atılınca tamam aradığın aşk bende dedim ama hem trafik vardı,hem de adam makas atarak ilerleyince trafiği riske atmamak için ayağımı gazdan çekmek zorunda kaldım...fcsrn dedi:Kaputun altındaki beygirlerin gücüne dayanamıyodur Umut Abi 8D@SerkanG Maşallah,asil duruyor.Siyah nadir gördüğümüz bir renk ama kesinlikle yakışıyor...Valla benim de sol ön kapı vızıldıyor bozuk yolda ama çok ta umursamıyorum.
s=kop s=kop s=kop Keşke düzgün sürseymişde cevabını verseymişsin AbiUmut dedi:5.25 bmw önüme atılınca tamam aradığın aşk bende dedimKaputun altındaki beygirlerin gücüne dayanamıyodur Umut Abi 8D@SerkanG Maşallah,asil duruyor.Siyah nadir gördüğümüz bir renk ama kesinlikle yakışıyor...Valla benim de sol ön kapı vızıldıyor bozuk yolda ama çok ta umursamıyorum.