dediğim gibi yakın olsa gelşr yardımcı olur çay kahve içerdik ama bana 90km uzakta. bkesşr küçük yer zaten cok zaman harcamazsınız hayırlısıyla alır gidersiniz.fotığrafları bekleriz@kaganoztrk Evet hocam galeriden alacağım, bilmediğimiz yer sonuçta sıkıntı yaşamayalım sonra. Teşekkür ederim öneriniz için muhtemelen oraya gideceğim.
O belge kanıt olsa da iş işten geçince size 3000 - 5000 TL bir değer kaybı öneriyorlar. Şu anda tam da o firmanın bir mahkemelik durumuna bakıyoruz. Hangi firma olursa olsun tamamen güvenmek yanlış olur. Sonuç olarak 200 - 300 TL ekspertiz ücreti ile 150 - 200 bin TL lik otomobili garanti altına alacağınızı düşünmeyin.Hocam ben aracımı satarken İstanbul'da Oto Rapor firmasından ekspertiz yaptırmıştım, biraz pahalı ama iyi gibiydi. Balıkesir'de de şubesi varmış. Detaylıca bakıyorlar araca ve size belge veriyorlar sonunda hem alıcı hem satıcının imzası olan. Böylece araçta sonradan birşey çıktığında da o belge kanıt niteliğinde olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun.