Manuel viteste acc kullanıyorum, acc olmazsa olmazim artik düşünmeden ekleyin opsiyonaArkadaşlar, merhaba. 1,4 TSI 125 PSI manuel highline düşünmekteyim. Highline pakete ilave hangi opsiyonlar sizce olmaz sa olmaz ? birde manuel de ACC kullanan varmı ? izlenimler lütfen
Antalyada Başaran bayiide ST ne sordum, hiç manuele ACC satmadım dedi. stoklarda hiç Golf kalmamış, 15 marta kadar da sipariş geçemiyorlarmış. Ana sitede araç oluşturucu güncellemedeyiz diyor. sanırım stoklar bittiManuel viteste acc kullanıyorum, acc olmazsa olmazim artik düşünmeden ekleyin opsiyona
discovoer pro yazmışınız- highline daki active info display varken ne kadar gerekli?Cam tavan spor süspansiyon discover pro mutlaka ekletin.
Hocam satmamis olmalari biseyi değiştirmez, acc mutlaka ekletin , front asist ve city emergency brake icin bile deger , ayrica ben sürekli kullanıyorum muazzam rahatlık sağlıyor, tsi motorda dusuk devirde hizlanmada sorun olmuyor ayrica zaten eger vites yüksek gelirse yol bilgisayari ekraninda motor devrini uyarlayin diye uyari çıkıyorAntalyada Başaran bayiide ST ne sordum, hiç manuele ACC satmadım dedi. stoklarda hiç Golf kalmamış, 15 marta kadar da sipariş geçemiyorlarmış. Ana sitede araç oluşturucu güncellemedeyiz diyor. sanırım stoklar bitti