Golf 7 Alarm Ekletme

yusufacs

Katılımcı Üye

İsim
Yusuf
Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar öncelikle kazasız belasız günler diliyorum şimdi konuma girmek istiyorum :) Araçıma 2 gün önce hayalet gösterge taktırdım yaklaşıkda 7000 tl gibi bi rakam ödedik :) herşey iyi hoş güzel fakat söyle bi problem var ortada kaskoya kadranı ekletemiyorum tutar cok yüksek olduğu için faturalandırılmasını istiyorlar fakat ürünü almanyadan getirttiğimiz için maalesef fatura bulamıyoruz bunun içinde araçta alarm kodlaması var fakat o kapıyı açtıklarında sadece ötüyor kadranı belkide kapıyı hiç açmadan da girip sökebilerler onun için araça alarm taktırmayı düşünüyorum sadece kadran olmasada içerisinde R direksiyonuda olacak onuda alacağım komple koruma düşünün bunun için alarm olarak ne önerirsiniz taktıran varmıdır çalışması nasıl oluyor 

Orjinali olsa güzel olur harket algılayıcılı filan ama forumda hiç orjinal alarm taktıran görmedim.

Orjinali olsa güzel olur harket algılayıcılı filan ama forumda hiç orjinal alarm taktıran görmedim.
Bi ilk olacak sanırım benimle :D ender elektronikte meta alarm var 1.100 tl fln denk geliyor montaj dahil orijinal doğuş otonun alarmymış 

@yusufacs eski aracima fiesta ona cenmax marka alarm taktırmıştım ondan cok memnum kalmıştım istersen sitesinde bir bak.hareket sensörü darbe sensörü birsuru özelliği vardi .

Alarm kodlaması yeterli hocam. Dan dan korna çalıyor. 

@yusufacs alarm çalsa da yapıyorlar sürekli evin önünde duracak mı o da sıkıntı bu gösterge panelini sökmek o kadar kolay mı uzun işse uğraşmazlar diye düşünüyorum.

Bi ilk olacak sanırım benimle :D ender elektronikte meta alarm var 1.100 tl fln denk geliyor montaj dahil orijinal doğuş otonun alarmymış 
Golfün opsiyonda alınan alarmı olduğunu hiç sanmıyorum orjinal doğuş oto alarmıda neymiş onu bilemedim şimdi

Geri
Üst Alt