Kalkarken titreme

Golftdi

Katılımcı Üye

İsim
Bayrak
Dsg kavrama sorunu hakkında bilgisi olan hocalarım; ilk kalkışta araç titretme yapıyor, 1 den 2 ye geçerken, bunu hep yapmıyor ama bu aralar her kullanışta bir kere yapıyor, bir de çok yavaş kalkınca yapmıyor sert kalkışta daha çok yapıyor. Kalkarken dönüş yaparsam da aynı şekilte titretiyor. Bilgisi olan? Çözümü tamiri ücreti nedir? Garanti yok araç 57 bin de, daha yeni bakımdan çıktım servis sorun var demedi!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dizel kullanırken benzinliden farklı olarak biraz daha gaza yüklenmeniz gerekir. İlk vites geçişlerinde gaza biraz daha dokunun. Öyle deneyin kullanımla alakalı olabilir.

@typhoons 

Dizel kullanırken benzinliden farklı olarak biraz daha gaza yüklenmeniz gerekir. İlk vites geçişlerinde gaza biraz daha dokunun. Öyle deneyin kullanımla alakalı olabilir.
İyi de hocam zaten sert kalkınca titretiyor, hafif kalkınca titretme yok

@Golftdi bahsettiğiniz sorun yeni aldığım golf de de vardi. Ankara da alırken bir kac ustaya gosterdim kavrama da olduğunu soylediler. Hatta bilgisayara bağlandığı zaman da hata olarak gösterdi. Kavrama değişimi yapildi. 800  km yol geldim henüz sorun gitti gibi inşallah bir daha vermez sorunu. 

Dsg kavrama sorunu hakkında bilgisi olan hocalarım; ilk kalkışta araç titretme yapıyor, 1 den 2 ye geçerken, bunu hep yapmıyor ama bu aralar her kullanışta bir kere yapıyor, bir de çok yavaş kalkınca yapmıyor sert kalkışta daha çok yapıyor. Kalkarken dönüş yaparsam da aynı şekilte titretiyor. Bilgisi olan? Çözümü tamiri ücreti nedir? Garanti yok araç 57 bin de, daha yeni bakımdan çıktım servis sorun var demedi!
İyi akşamlar   @Golftdi 

Anlattıklarınıza bakılırsa kavrama değişimi maalesef kaçınılmaz  🙁 bir an önce servise gidip fiyat almanızdır,belkide iyi niyetten sadece işçilik ödersiniz.

Aynı olayı birebir yaşadığım için naçizane önerimdir.

@Jesi 

İyi akşamlar   @Golftdi 

Anlattıklarınıza bakılırsa kavrama değişimi maalesef kaçınılmaz  🙁 bir an önce servise gidip fiyat almanızdır,belkide iyi niyetten sadece işçilik ödersiniz.

Aynı olayı birebir yaşadığım için naçizane önerimdir.
Yani çok sık yapmıyor ama yapıyor, çekişte gidişte bir sorunda yok, aciliyeti nedir?

@Golftdi servis bakımlıysa iyi niyet garantsinden işçilik ücretiyle değiştirirler düzelecek bişey değil yolda kalmaktansa değiştirin.

Garantisi yok demiş arkadaş. Bence bir süre gozlemleyin aracınızı takıntı olmadan.

Ayni sikayetten dolayi suanda servisteyim, dsg tsi , sonuc kavrama degisecek km 58000, servisteki arkadaşın dediğine göre yolda kalma mekatronik arizasindan ötürü oluyormuş, kavrama bırakmaz dedi

Benim araç 20.000 kmde. Ben de sert kalkış yaparken titriyor. 1.6 tdi dsg.  20.000 civarı da değiştiren var mı kavramayı ?

@alp fiyat ne tuttu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinizde imkan varsa zaman geçirmeden değiştirin derim. Malum piyasalar kararsız. Fiyatlarda veya ücretlerde değişim olabilir.

Geri
Üst Alt