silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Hocam dizeli satıyormusunuz yoksasilvershadow dedi:
Değerli Murat Hocam;maniax dedi:19.01.2015. zannetmiyorum. ama bu paylaşımın nedeni ne acaba??
Affınıza sığınarak şunu soyliim; hayatınızın 4.dekadini bitirdiğiniz bu yıllarda eğer bir R sahibi olursanız heralde o 2. aracınız olur ve haftasonlari sevdiklerinizi evde bırakarak gazlarsinizsilvershadow dedi:Değerli Murat Hocam;19.01.2015. zannetmiyorum. ama bu paylaşımın nedeni ne acaba??
Ben Golf R'a bizim Ay ile mesafemiz kadar yakı olabilirim ancak ne yazık ki.. Reklamcılık tabiriyle "teaser " hiç değil...
Sadece bir dostumun benimle paylaştığı teklif formunu paylaşmak ve bilgilendirmek istedim okurlarımızı.
Bizdekinden oldukça farklı Euro cinsinden yazılan ve dehşet denebilecek vergilerle 3 'e katlanan fiyatını gözler önüne sermek istedim.
Ben ilk kez dostumun sayesinde gördüğüm teklif formunu sizlerle paylaşmaktır tek dileğim..
Değerli Murat Hocam,maniax dedi:Affınıza sığınarak şunu soyliim; hayatınızın 4.dekadini bitirdiğiniz bu yıllarda eğer bir R sahibi olursanız heralde o 2. aracınız olur ve haftasonlari sevdiklerinizi evde bırakarak gazlarsinizDeğerli Murat Hocam;19.01.2015. zannetmiyorum. ama bu paylaşımın nedeni ne acaba??
Ben Golf R'a bizim Ay ile mesafemiz kadar yakı olabilirim ancak ne yazık ki.. Reklamcılık tabiriyle "teaser " hiç değil...
Sadece bir dostumun benimle paylaştığı teklif formunu paylaşmak ve bilgilendirmek istedim okurlarımızı.
Bizdekinden oldukça farklı Euro cinsinden yazılan ve dehşet denebilecek vergilerle 3 'e katlanan fiyatını gözler önüne sermek istedim.
Ben ilk kez dostumun sayesinde gördüğüm teklif formunu sizlerle paylaşmaktır tek dileğim..
Değerli Umut Hocam,Umut dedi:
Değerli Hocam;gdervisoglu dedi:@silvershadow Murat Hocam biz R-line a da razıydık de mi