Valet pro snow foam combo 2 kullanıyorum. Kir sökmede başarılı diyebilirim ama araçtaki Wax ın veya hızlı Cilanın ömrünü götürüyor [emoji4] valet pro ph neutral aldım kova yıkaması için. Foam olarak da divortex markasının alpha foam(ph nötr) şampuanını aldım denemek için. Daha önce atas proteo kullanmıştım o da yazlık başarılı bir üründü ama artık azaldı piyasada baya. Hızlı Cila olarak da Koch protector wax ve autofinesse finale kullanıyorum. Daha önce divortex hızlı Cila ve atas idrolak kullandım. Açıkçası memnun kalmadığım ürün yoktu arasında. Her seferinde farklı ürün denemeye çalışıyorum. Lastik parlatıcı olarak meguiars endurance jel olanı kullanıyorum gayet uzun ömürlü yoğun bir ürün. 1 senede çeyreği bile bitmedi. O yüzden fiyatını ona göre değerlendirin derim [emoji4] bu bitince de 3d magic dressing lastik parlatıcıda adresim. Araç dışı mat plastikler için de Koch nmpc kullanıyorum. Kesinlikle çok başarılı bir ürün toz çekmiyor ama ph nötr şampuan olmazsa veya kir sökücü şampuan olursa ömrü kısalıyor [emoji4] apc olarak valet pro apc ve Koch Gs var elimde ama çok Bi fark göremedim, büyük markaların apc leri eşit seviyede hemen hemen benim gözlemlediğim.
Jant temizleyici olarak divortex red storm aldım rezil bir ürün fena kokuyor. Jant temizleyici - demir tozu temizleyici tavsiyelerinizi bekliyorum [emoji4]
Aynı şekilde valet pro carpet cleaner var elimde ama bunları kapılardaki kol dayama yeri ve konsol ortasındaki kol dayama kumaşı temizliğinde kullanmak istiyorum. Nası Bi yöntem önerirsiniz(halı yıkama makinem yok [emoji20] )