Siz soru sordun biz de fikir belirttik. Bu yorum ile seviyenizi de görmüş olduk. Çok şükür daha Readme dosyası okumadan uygulama çalıştırmaya çalışan birinden öğrenecek şeyim yok.@yusuf on yargi hizli cevap, kisileri tanimadan yorum yapmak herzaman sizi uzer bence once dinleyin karsitarafi hem yeni seyler ogrenirsiniz hemde sacma salak yorumlar yapmazsiniz baglanmak kelimesinin anlamini biliyorum ayni zamanda meslegim elektronik hayatimi plc ye baglanmakla kazaniyorum ama herseyi bilemiyorum o yuzden yardim alabilmek icin yazdim dusunun ki ben meslegim bu olmasina ragmen,
Yazdığım yorum yukarıda. Okumayı da mı bilmiyorsunuz. Başında muhtemelen yazıyor. Okuma varsa anlama eksik.@AhmetCakmak siz neden dahil.oldunuz anlamadim mantikli bir soru sordunuz cevap verdim. Diger konuya gelince kendini us akil havalarinda olayi topraktan baslatip dalga gecer gibi kabloyu baglamamistir gibi 2 yas zekasiysa cevap veren birine nasil bir yorum yapmami bekliyorsunuz birde sonuna kesin ibaresi koyup milleti salak yerine koyarak nasil bir yardim beklenirki yorumunda kabloyu dogru taktiginiza emin olun bazen oturmuyor vs gibi bir yorum yapmiyor kesin ya kabloyu takmadi yada yonetici olarak baslatmafi diyor read me ye gelince icinde bir video vardi ona bakarak kurdum sonra readmiyo okudum ordada yazmiyor ayri olarak pdf eklemisler zipli baska bir dosyada onuda acinca gordum ki gormemiste olabilirim bu benim salakligim degil olaya olan acemiligimi gosterir bu bile akil fukarasi bir cevap. Neyse hocam inanilmaz pozitif biriyimdir ama had bildirmektede ustume yoktur.
Kime nasıl yardım edilir biliyoruz. Siz işinize bakın.@yusuf hocam valla hadi ya hadi iyi geceler. Eksik olma yarin araba calismadi diye konu acilirsa sen sor anahtari taktinmi diye. Boyle yardimlara devam et ki gurupta arabasini calistiramayan kalmasin.
Bende aynı hatayı veriyor kablo yanımda değil yarın deneyeceğim bakalım olacak mı?Merhaba
Malum Cin malı bir kablo aldım versiyon 18.9 aracım 2017 golf 7,5 highline bağlantı hatası alıyorum İnterface not found yardımcı olabilecek varmı.