Sinyal vermesinde vs. Sorun yok sadece uzunları açtığınızda sorun oluyorsa uzun ampüllerinizde sorun olabilir ? Yükseklik ayarını manuel olarak kullanamadığınız için AFS hatasınada dişüyoe olabilir ekranda hangi hatalar gözüküyor?[mention=4155]mutlubey17[/mention] soket degısımı oncekı sahıbı tarafından uygulanmıs ben cıft u led seklınde aldım aracı önceki sahıbı degıstırmıs suan orjınal farda yok elımde j ledli farlarlada bu sekılde bı sorun yasıyorum
Değiştirdiğiniz kişi uyumsuzluğu size aktarmadı mı? diğer arkadaşın da dediği gibi soketteki bağlantı sırasının değişmesi gerekecektir. farlarınız da bir arıza mı vardı ki değişme ihtiyacı duydunuz. orijinal farlar daha iyidir bence.Arkadaşlar golf 7 2014 highline aracıma taiwan mali 7,5 çift j led far aldım kısalar yanıyor ancak uzunlar direk yanmıyor sellektör şeklinde yanıp sönüyor arızaya düşüyor acil yardım
olabilir de, hani oluşacak uyumsuzlukları söylememiş olunmaları da enteresan, kişiler bu şekilde mağdur oluyorlar.@ogzdrk arac kaza yapmistir , orjinal oem bi xenon pahali gelmistir. Bu sekilde cözüm bulmuslardir. Kimse highline aracinin farini replikayla baska turlu degistirmez.
olabilir de, hani oluşacak uyumsuzlukları söylememiş olunmaları da enteresan, kişiler bu şekilde mağdur oluyorlar.
tek j far olan araca cift u led takilma sansi nedir@ogzdrk arac kaza yapmistir , orjinal oem bi xenon pahali gelmistir. Bu sekilde cözüm bulmuslardir. Kimse highline aracinin farini replikayla baska turlu degistirmez.