Murat Hocam, eğer olurda skoda bayine yolunuz düşerse, incelemenizi okumayı çok isterim..silvershadow dedi:@yusuf
Değerli Yusuf Hocam,
Suberb in yeni kasası 1 yılı tamamlamadan almak ciddi risk. Malumunuz her yeni çıkan kasa kendince bazı sorunları fark ediliyor farklı kullacılar tarafından farklı koşullarda kullanıldıkça. Benim tavsiyem bu gençlik hastalıklarının fabrika güncelleme ve revizyonları sonrasında almak daha az başınızı ağrıtabilir.
Ben oyumu ACT den yana kullanalım.
Değerli Hocam,gdervisoglu dedi:Murat Hocam, eğer olurda skoda bayine yolunuz düşerse, incelemenizi okumayı çok isterim..@yusuf
Değerli Yusuf Hocam,
Suberb in yeni kasası 1 yılı tamamlamadan almak ciddi risk. Malumunuz her yeni çıkan kasa kendince bazı sorunları fark ediliyor farklı kullacılar tarafından farklı koşullarda kullanıldıkça. Benim tavsiyem bu gençlik hastalıklarının fabrika güncelleme ve revizyonları sonrasında almak daha az başınızı ağrıtabilir.
Ben oyumu ACT den yana kullanalım.
İkisi de ACT yalnız 8Dcopyright05 dedi:@gdervisoglu kızmayacaksa oyumu ACT den yana kullanıyorum :'(
vw grubunun dışına çıkmam Eren &:fcsrn dedi:@gdervisoglu Abi sana Focus ST dizel alalım 185ps lik, az yakar çok kaçar hesabı 8D Skoda kullandın bir de Fordun tadına bak
Üzgünüm yanlış seçim 8Dcopyright05 dedi: