- İsim
- Mehmet Mert
Merhaba video açıklamasında ayrıntılı yazdım ama sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim
Bunu hiç bir zaman anlayamayız desem yeridir. Neticede motorun içerisini gördüğümüz saydam bi yüzey olmadığı için nasıl bir tepkime verdiğini anlayamayız. Psikolojik bi rahatlamada olabilir, gerçek manada az veya çok bir temizlikte olabilir.Merhaba arkadaşlar çok eski konu ama sormam gerek yağ değişimden önce gerçekten Engine Flush kullanmak gerekiyor mu ne faydası var...
156000 km deki dizel aracimiz icin hic kullanmadim, ben cok gerekli bir urun oldugunu dusunmuyorum. Ozellikle tek bir yag modelinden ilerlenirse hic gerek kalmayacaktir.Merhaba arkadaşlar çok eski konu ama sormam gerek yağ değişimden önce gerçekten Engine Flush kullanmak gerekiyor mu ne faydası var...
Bakımları zamanında yapılan ve zamanında değiştirilen benzinli araçlar için gerek var mı...
Bedavaya verseler kullanmam.Merhaba arkadaşlar çok eski konu ama sormam gerek yağ değişimden önce gerçekten Engine Flush kullanmak gerekiyor mu ne faydası var...
Bakımları zamanında yapılan ve zamanında değiştirilen benzinli araçlar için gerek var mı...