Arkadaşlar öncelikle selam hepinize. Bugün iş çıkışı aracıma bindim her zamanki gibi. Araç yokuş aşağı bakıyordu ve önümde başka araç vardı. Auto-Hold kapalıydı pek kullanmayı sevmiyorum daha doğrusu ayağımı frenden çekince aracın ilk hareketi kendisi yapması hoşuma gittiği için kullanmıyorum. Neyse aracı geri vitese aldım hemen gaza bastım ancak araç yürümedi. Bir kez daha denedim yine ileri kaçtı. Bir kez daha derken baktım öndeki araca vuracam risk almamak için aracımı stop edip öndeki aracın sahibine aracını bulunduğu yerden çektmesini rica ettim. Allah’tan adam hemen orada bahçede oturuyormuş. Araç çekilince benim aracı çalıştırdım yine R ye attım bastım gaza yürüdü. milim kaçırmadı bu sefer. Şimdi siz diyeceksiniz ki sen kaçırmışsın. Hayır arkadaşlar asla. En dik yokuşta bile kaçırmam en fazla 20 cm kaçıracağım. Bariz 3 kez denedim her seferinde aracın sanki boştaymış gibi hareket ediyordu gaz da vermiş olmama rağmen kavrama devreye girmedi. Soracağım o ki aranızda böyle bir şey yaşayan, nedenini bilen eden var mı? Araç 2016 çıkışlı 1.2 tsi comf. 27 bin km de tertemiz kullanılmış şanzıman freni sıkıntısız araç. Kafam çok karıştı üşenmedim yazdım valla. Anlayabilene aşk olsun.