Selamlar, benimde başıma gelmişti, sistemi fabrika ayarlarında sıfırladım, telefon dan da araç eşleşmesini silip tekrar eşleştirdim oldu. yazılım vs işi hiç olmadı.yazılımını güncelldiğim halde bir türlü sorunu bulamadım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
Merhabalar, aracınızdaki pakette bluetooth olmayabilir. Yüklü olmayan bir hizmeti açmanız durumunda size verdiği bir hata türü.Aynı sorun bugün aldığım Golf 7 2015 de de var. Nasıl bu sorunu halledeceğiz. Hallede bilen varmı?
Merhaba hocam kodlamayı nasıl yaptığınızı anlatır mısınız bende rcd330 aldım her kodlamayı yaptım ama orta gösterge ekranında telefon hizmet dışı olarak duruyor@casper659
2015 comfortline araçta direksiyon tuşları tam olmasına rağmen teyp ünitesinde bluetooth olmaması nedeniyle "telefon hizmet dışı" yazar. fabrika çıkışlı olarak böyle geliyor.
bluetoohlu cihaz takarsanız ve kodlama yaparsanız o ekranda telefon geliyor.
ben carplayli çin malı golf 7.5 teybi aldım. kodlama ile birlikte orta ekrandaki telefon menüsü açıldı. direksiyondaki telefon tuşları da aktif hale geldi.
Konu içindeki mesaj 'Sonradan takılan bluethoot'lu orjinal teybin direksiyon'daki telefon tuşunun çalıştırılması' https://www.golftutkusu.com/topic/9...ki-telefon-tusunun-calistirilmasi/post-187566Merhaba hocam kodlamayı nasıl yaptığınızı anlatır mısınız bende rcd330 aldım her kodlamayı yaptım ama orta gösterge ekranında telefon hizmet dışı olarak duruyor