Golf 7 Küçük Modifiyeler (Öneri)

emany

Üye
İsim
Emrah Şentürk
Merhabalar,

2015 model Golf 7 122 Bg Highline aracım var. Şu ana kadar hiç değişiklik yapmadım aracımda, sadece gizli özellikleri açık. Birkaç küçük detay eklemek istiyorum. Ama sormak istediğim şeyler var.

1. Kaliperleri kırmızı yapmak istiyorum. Kapak mı mantıklı yoksa boyamak mı? Kapak erime yapar mı?
  2. Ayna kapaklarını krom yapmak istiyorum. Bunun için ayna kapağı alacağım. Nereden kaliteli olarak alabilirim?
  3. Cam kenarlarına krom çıtalar yapmak istiyorum. Bu krom çıtalar, plastik üzerine yapışıyor mu? Yoksa plastik çıkarılıp bunlar mı takılıyor?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

@emany kaliper için boya ayna için kaplama öneririm hocam. Cam çıtası yerine başka şeyler daha güzel olabilir. R line logo vs. 

Kapak bana pek güvenli gelmiyor. Boyatmak en iyisi.

Omsa markası krom ayna kapakları üretiyor fakat Golf R'daki gibi mat krom isterseniz onun için de vardı galiba Omsa'nın.

Cam çıtası direkt yapıştırılacak yerin üzerine yapıştırılıyor. Altında 3m yapışkanı var. Eski aracıma uygulamıştım, şu konuda var. 

Aldığım ürün ise şu, Sdizayn olarak satılıyor. Piyasadaki en kaliteli ürünlerden birisi: https://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/vw-golf-7-krom-cam-citasi-4-prc-2013-uzeri-P71702737

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayna kapaklarını boyatmak daha sonra (satarken vs..) sıkıntı yaratır mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayna kapaklarına kaplama yaptırdım.  Denemeye değer folyo ile. Hoşunuza gider, gözünüz alışırsa da kapak alınabilir.

20190202_173124.jpg

Kaliper kapağı ben de aldım ama yaz kış jant değiştirdiğim için takmadım onun yerine kendim boyadım. 

IMG_20190324_124008.jpg

Ayna kapağımı aliexpressten sipariş geçebilirsiniz, krom çıta ise bant ile yapışacağı için pasaatta olduğu gibi güzel durmayacaktır ama seviyorsanız yaptırın, kaliperleri boyatmak iyi fikir ama maskeleme dikkatli yapılmalı arabanın çamurluğu vs de boyanmasın bu arada dikkat edin.

@mustafacagri Bu folyo işini kendimiz yapabilir miyiz? Benim pek elimden gelmez aslında böyle işler :)  Ya da nereye yaptırabilirim?

@mustafacagri Bu folyo işini kendimiz yapabilir miyiz? Benim pek elimden gelmez aslında böyle işler :)  Ya da nereye yaptırabilirim?
Yani yapmak için ısı tabancası şart. Fön makinesi ile bizim aynalar çok çok zor kaplanıyor. Oto aksesuar işi yapan dükkanlar yapabilir kolaylıkla. İşlem ücreti 50 liradan 150 200 liraya kadar çıkabiliyor yerinden yerine göre :)

Yani yapmak için ısı tabancası şart. Fön makinesi ile bizim aynalar çok çok zor kaplanıyor. Oto aksesuar işi yapan dükkanlar yapabilir kolaylıkla. İşlem ücreti 50 liradan 150 200 liraya kadar çıkabiliyor yerinden yerine göre [emoji4]
Teşekkür ederim. Bursadayım ben. Bir araştırayım piyasayı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kışlık lastik jant alınca değişimi yapacak jantçı göbeği boyamak lazım , aşınmış takarsak zor çıkar dediler tamam dedik, siyaha boyayacak sandım göbeği, adam kaliperleri de siyaha boyadı, hiç beğenmedim(16") Yazlıklara geçerken (18") tekrar griye boyadım ( aksa - metalik gri )

Geri
Üst Alt