Hocam başka bir toplulukta çok tavsiye edildiği için ve işyerime çok yakın olduğundan özel servis Ümraniye Ölmez Otomotiv'e götürdüm geçtiğimiz hafta aracımı standart bakım için. Çok erken saatte gittiğim için hususen tavsiye edilen servis sahibi İdris ustaya denk gelemedim bu nedenle kalfa sayılabilecek bir arkadaş ilgilendi ve standart bir hizmet aldım açıkçası, Ama araçtaki bir soruna çözüm arıyorsanız doğrudan İdris usta ilgilenirse farklı bir deneyim olabilir. Eski yetkili servis ustası bildiğim kadarıyla. Yoğun bir servis ve ellerinden VAG grubu çok fazla sayıda araç geçiyor, Google yorumlarına bakıp değerlendirebilirsiniz.Umraniye , beykoz yakinlarinda önerebileceğiniz yer var mi ???
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölmez otoya daha once babamin Caddy araci icin gitmistim aslinda ama hic aklima bile gelmedi, bende bir iz birakmamis demek.Hocam başka bir toplulukta çok tavsiye edildiği için ve işyerime çok yakın olduğundan özel servis Ümraniye Ölmez Otomotiv'e götürdüm geçtiğimiz hafta aracımı standart bakım için. Çok erken saatte gittiğim için hususen tavsiye edilen servis sahibi İdris ustaya denk gelemedim bu nedenle kalfa sayılabilecek bir arkadaş ilgilendi ve standart bir hizmet aldım açıkçası, Ama araçtaki bir soruna çözüm arıyorsanız doğrudan İdris usta ilgilenirse farklı bir deneyim olabilir. Eski yetkili servis ustası bildiğim kadarıyla. Yoğun bir servis ve ellerinden VAG grubu çok fazla sayıda araç geçiyor, Google yorumlarına bakıp değerlendirebilirsiniz.
https://www.google.com/search?q=ölmez+otomotiv+ümraniye&rlz=1C1CHBD_trTR893TR893&oq=ölmez+otomotiv+ümraniye&aqs=chrome.0.69i59.3824j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x14cac8dfacf3e773:0x1d41134c67437c10,1,,,