Herkese selamlar Arkadaşlar biliyorum belki burası yeri değil ama başıma gelen sorunla ilgili önerilerinizi almak istedim. daha 15 gün önce 2004 model 1.6 fsı atiker sıralı sistem 147 bin de bir golf 5 aldım. dün aracı çalıştırmak istediğim esnada kontak anahtarını takınca gösterge paneli çalışmadı elektrik ustası çağırdım. sorunun akü de olmadığını akü bitmiş olsa marş almayacağını söyledi. akşam aracı bilgisayar bağladığında motor ünitesi bloke hatası verdi. bugün deneme amaçlı başka gösterge taktı ve gösterge aktifti. Gösterge panelini tamir edeceklerini tamir olmazsa paneli değişeceğini söyledi. internetten baktım 0 gösterge 1.350 TL. kısıtlı imkanlarla golf e binelim dedik Araç kendinden soğuttu şimdiden araca 2 milyar para harcadım yüzü astarını geçti ( ne yapacağım bilmiyorum üstelik lpg ruhsata da işli değil. başıma çok büyük bela aldım. aracın eski sahibini aradım ilgilenmedi. lpg ruhsata işli dahi olsa araç modifiye olduğu içim sigorta kaza durumunda masrafını karşılamaz dedi geçti
Moderatör tarafında düzenlendi: