yenerhoca Üye Katılım 6 May 2015 Mesajlar 332 Tepkime puanı 48 İsim YENER 31 Ağu 2015 #2 arabamın ön kaputunda çam reçinesi şeklinde sarı hafif yapışkan bir madde vardı fakat bir türlü çıkmıyor yıkamak işe yaramadı tırnaklada kazınmıyor ne yapsam acaba
arabamın ön kaputunda çam reçinesi şeklinde sarı hafif yapışkan bir madde vardı fakat bir türlü çıkmıyor yıkamak işe yaramadı tırnaklada kazınmıyor ne yapsam acaba
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,747 Konum İstanbul İsim Yusuf 31 Ağu 2015 #3 @yenerhoca Hocam bir parça pamuk yada bezi gaz yağına bandırın sonra o bölgeye hafiften sürün lekenin çıkma şekline hayran kalırsınız.
@yenerhoca Hocam bir parça pamuk yada bezi gaz yağına bandırın sonra o bölgeye hafiften sürün lekenin çıkma şekline hayran kalırsınız.
KS KS yenerhoca Üye Katılım 6 May 2015 Mesajlar 332 Tepkime puanı 48 İsim YENER 31 Ağu 2015 #4 @yusuf ilk fırsatta deneyeceğim ama boyaya zarar vermez umarım
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,747 Konum İstanbul İsim Yusuf 31 Ağu 2015 #5 yenerhoca dedi: @yusuf ilk fırsatta deneyeceğim ama boyaya zarar vermez umarım Genişletmek için tıkla ... Hocam o yüzden bir bez yardımı ile fazla bastırmadan silin sonrasında o bölgeyi temizleyin. Daha az etkili kolanya ve aseton var. İsterseniz öncesinde bunları deneyin. Çıkmazsa gazyağı.
yenerhoca dedi: @yusuf ilk fırsatta deneyeceğim ama boyaya zarar vermez umarım Genişletmek için tıkla ... Hocam o yüzden bir bez yardımı ile fazla bastırmadan silin sonrasında o bölgeyi temizleyin. Daha az etkili kolanya ve aseton var. İsterseniz öncesinde bunları deneyin. Çıkmazsa gazyağı.
Rust Katılımcı Üye Katılım 11 May 2015 Mesajlar 1,019 Tepkime puanı 163 Konum Diyarbakır İsim Erdin Araç golf 7 31 Ağu 2015 #6 http://www.meguiars.com.tr/shop/index.php?route=product/product&product_id=854 öyle yapışan şeyler için ben bu ürünü kullanıyorum. memnunum , faydası olacaktır.
http://www.meguiars.com.tr/shop/index.php?route=product/product&product_id=854 öyle yapışan şeyler için ben bu ürünü kullanıyorum. memnunum , faydası olacaktır.
C CMasteR Üye Katılım 29 Tem 2015 Mesajlar 218 Tepkime puanı 1 1 Eyl 2015 #7 En bilinen ve en etkili çözüm olan '' kil '' uygulaması yapın. Tamamen risksizdir.
DrMobile Üye Katılım 7 May 2015 Mesajlar 244 Tepkime puanı 21 İsim drmobile 1 Eyl 2015 #8 @yenerhoca Hocam ben geçen haftasonu tüm arabaya kil uygulaması yaptım. Meguiars Clay Bar kullandım , fiyatı 45 lira civarı idi. Arabayı önce güzelce bir yıkadıktan sonra , durulamadan , köpüğü üzerindeyken gezdirin. Ben mucize gibi sonuç elde ettim , birazdan da reçineli halinin resmini paylaşacağım . Hepsini çıkarttım . Ama 6-7 saat sürüyor.
@yenerhoca Hocam ben geçen haftasonu tüm arabaya kil uygulaması yaptım. Meguiars Clay Bar kullandım , fiyatı 45 lira civarı idi. Arabayı önce güzelce bir yıkadıktan sonra , durulamadan , köpüğü üzerindeyken gezdirin. Ben mucize gibi sonuç elde ettim , birazdan da reçineli halinin resmini paylaşacağım . Hepsini çıkarttım . Ama 6-7 saat sürüyor.
DrMobile Üye Katılım 7 May 2015 Mesajlar 244 Tepkime puanı 21 İsim drmobile 1 Eyl 2015 #9 Arka tampondan bir kesit