osmankirkiz
Yeni Üye
Arkadaslar oncelikle selamlar allah kaza bela vermesin 60 bin kmde golf 7 1.2 tsi 7 ileri dsg comfortline aracimi aldim tabiki bazen sans isi dsg ama su an icinde bulundugum durumu sizlerle paylasayim aracta 90 -110 km arasi sadece sicak asfaltta ve muzik kapaliyken gelen kesik kesik vuu vuu vuu sesi var sagdan geliyo gibi saga geciyom soldan geliyor gibi rot balanscima baktirdim porya bilyalar saglam o zamn bi ustama gotureyim dedim ustam eski aracim polo devamli gittigim ustam gittim hayirli olsun sagol falan dedimki ustam 90 km hizi gecince kendi devam etti kesik kesik huu huu huu ses gelir 110 dan sonra kesilir sadece sicak asfaltta duyarsin sok oldum araci yeni goruyor daha karsidan 7 ileri 2014 mu dedi evet dedim bendede audi var 7 ileri 2013 2 yildir oyle kullaniyorum ses porya bilyadan degil ses dsgnin tam cikisindaki dsg aks bilyasi olan yerden geliyor dedi aracin altindan gosterdi napacaz dedim vallahi hepsinde oluyor eger acarsak dsgyi indirirsek 3-4 bin gider zaten ama bende oyle kullaniyorum ne zman 50- 60 km hizda yapmaya basladi o zman gel bakalim dedi aranizda kuru kavrama dsg 7 ileri kullanip bu sorunu yasayan oldumu yetkili servise soracam acaba kronik bir sikintimi bakalim onlar ne diyecek herhangi bir sikinti yaratmiyor ama 90 kmden sonra ki sadece ben duyuyorum artik kafayi taktigim icin aracta baskalari hissetmiyor ben soyledikten sonra hissediyor ama ben dayanamiyorum bakalim nolacak varsa aranizda boyle problem yasayip giderenler yardimci olabilirmi