Arkadaşlarımızın bir çoğu Cevap vermişler, Ardaki Farkın ÖTV diliminden kaynaklandığını
Fiyatın bu denli çok olup makas genişliğini.
Ben başka bir açıdan bakmak istiyorum ki oda şurası; Arz- Talep;
Günümüzde artık otomatik araç tercihi ilk sıralarda özellikle de şehir içi trafik durumları ve Yeni Nesil Kullanıcılar, Bayan sürücülerin vazgeçilmez şanzuman tercihi olması buna hızlı bir ivme kazandırdılar.
Motorlu Araç Kullanmı konusunda, artık Otomatik vites kullanabilmek adına ayrıca Ehliyet verildiği de unutulmamalı. ( eskiden sadece Manuel Araçlar üzerinden Sınav yapılırdı)
Ayrıca son zamanlarda Kullanıcıların çoğu yakın çevresine ,Halk arasında Otomatik vitesin rahatlığı kullanım kolaylığı vb muhabbetlerin edilmesinin de etkisi yok değil.
*Yıllarca Manuel vites araç kullanmış ve Manuel vites araç kullanmayı çok seven birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki DSG tarzı otomatik aracı Uzun bir süre kullanan Tekrar manuele geçiş yapmayı düşünmüyor. 6 yıla oldu Halen manuel alır mıyım tekrar diye sormuyorum kendime
en azından dsg yada Golf tercihim için... Hrkese iyi Forumlar
Yenilik ve Yeni Teknoloji her zaman yenidir iyidir. Mühendislerin bir bildiği vardır diyor saygılar sunuyorum.