Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kan damara girdi artik durmuyor. Gece gece yaklasik 1 saatlik bir surede arka ayak aydinlatmalarida bitirdim yurt disindan ondekilerin aynisini siparis etmistim bugun geldi. Ondeki isiklardan paralel aldim.
@yusuf tesekkur ederim. ben arkaya takigim zaten ondeki o sasa neden arkadan esirgenmis anlamadim verdik verdikte bi arka kapilara ambiansin parasinimi odeyemicez yapin neyse parasi alin )
@harunlee tesekkur ederim ama cok daha iyi arkadaslar var ben daha onlarin ceyregi kadar bisiler yapamadim kendi aracimi ellemeye korkuyordum ama bir iki is yapinca cesaret geliyor. Ayrica bindigimiz araclar gercekten cok kaliteli ve puzzle gibi dogru yerden baslayinca arkasi geliyor.
@GkM_2015 çok güzel bir çalışma olmuş .Bir de arka ayak havalandırmalarına taktığınız plastik koruyucu kapak çok güzel aliexpressten mi aldınız ? linki var mıdır acaba ben de düşünüyorum