dtkorkmaz
Üye
Bayram öncesi imkansız. Tek tesellimiz faturasının kesilmesi olur.Mehmetalper24 dedi:Limana persembe gelse bile bayram oncesi alamayacaz heralde demi?Benimki de ayni gemide.
Sizin arac ne durumda su an teslim aldiniz mi?delfino dedi:Fatura kesilsin o bile yeter bence , bayramın uzama işini açıklamadılar hala . Bir umut uzamasa ne kadar sevincem
Haber var mı araçtan?delfino dedi:Dün yanaştı gemi , bugün st ile görüştüm . Bayram uzarsa yetişmeyecek dedi teslimat .en kötü cumaya kadar fiyatı sabitleyelim dedim . Sorun olmaz dedi .
Bayramdan sonrasına alıştırdım kendimi , bir umut bayram tatili uzamazsa haftaya alırım .
Baya hızlılarmış çok ilginç. Önceki gemide gelmiş olmasın? Beni aramadılar çünkü.izzetguntalaz dedi:Benim araçta bu gemideydi herhalde s/t araç istanbu la indi gümrükte diye aradı bugün vekalet ve ödemeyi yaptım.
Tırefik şubede pazartesi günü nöbetçi işlem yaparsa salı günü teslimederiz dedi. Olmazsa bayram sonu hadi bakalım
ST aradı beni. Para istiyor şu an. Yüzde 4 indirim yaptı hiç zorlamadım artık.Mehmetalper24 dedi:Sizinki baska gemi buyuk ihtimalle bizim gemi efesanin yakininda sabit duruyor suan yarin yanasacak heralde