Cumartesi günü fren balatalarını 66binde ilk defa değiştirdim değişim için oem parça istiyordum fakat servis ön arka 750 parça 350 işçilik istedi sanayide önleri ispanya üretimi adı yazmıyordu parçacı kaliteli yan sanayi dedi ben de inandım arkaları delphi ile değiştirdim toplam işçilik dahil 275tl tuttu.
Balataları değiştiren usta fren alıştırmasında debriyajın artık çok yukarıda kavradığını yokuşta kalkarken zorlama kalırsın dedi. Servise gitmişken onun da işçiliğini sorayım dedim tdi manuel sadece işçilik fiyatı 1250 tl cik dediler. Baskı balata nette parça araştırmamda ise üç farklı seçenek mevcut baskı balata oem kodu 04L141015D
Benim anladığım kalite sıralaması
sachs => luk => oem diye sıralanıyor.
Oem diğerlerinin neredeyse iki katı fiyat ama oem alıp kendi ustama değiştirmeyi düşünüyorum ne dersiniz.
Balataları değiştiren usta fren alıştırmasında debriyajın artık çok yukarıda kavradığını yokuşta kalkarken zorlama kalırsın dedi. Servise gitmişken onun da işçiliğini sorayım dedim tdi manuel sadece işçilik fiyatı 1250 tl cik dediler. Baskı balata nette parça araştırmamda ise üç farklı seçenek mevcut baskı balata oem kodu 04L141015D
Benim anladığım kalite sıralaması
sachs => luk => oem diye sıralanıyor.
Oem diğerlerinin neredeyse iki katı fiyat ama oem alıp kendi ustama değiştirmeyi düşünüyorum ne dersiniz.