19 inc lastik jant

Falcata01

Üye
İsim
Mucahit
Oncelikle herkese merhaba arkadaslar hep istedigim her zaman korktugum ama bir o kadarda icimdeki heves durutmuyor aracim 2018 model golf highline 5 cm pressleyip 19 inc 235/35/19 lastik koymak istiyorum simdi lastik sormaya gittigimde adamlar diyorki cok fantaziye kacar biraderim diyorlar ya ben istiyorum ama gorsellik cok farkli bisey duruyor 19 inc de sizde bilgilerinizi paylasirmisiniz arkadaslar lutfen yani 35 yanakli bi lastik bizi pisman eder mi lutfen yardimci olabilir misiniz

Hocam kişiden kişiye pişmanlık durumu değişir. Burada önemli etken bulunduğunuz veya kullandığınız yolların düzgün olup olmadığıdır. Kötü yollardan geçiyorsanız kullanacağınız jant daha çabuk deforme olur ve lastiklerde bir o kadar hızlı eskir, yarılma olabilir. Bunlar hemen olacak şeyler değil ama sonuçta büyük jant lastik kullanımının da bir bedeli oluyor. Konfor önemliyse 19'a geçmeyin. Hem görüntü hem de kullanım açısından 18 inç daha ideal bir boyut.

19 verona kullanan yada golf R kullanan birisi size daha net cevaplar verecektir, 5 yerine 3,5 mm yay kullanırsanız çok sorun olmayacağını düşünüyorum.

@Serkanasn 3.5 cm biraz yuksek duruyor 5 cm ile pek surtme vurma olcagini dusunmuyorum ama yavas kullanmak lazim tabi

ED460CB6-0390-439B-ABE3-418478EB4D99.jpeg

19 ile golf çok başka görünüyor. Biraz dikkatli kullanmak lazım 19 ile gerisi sorun değil. 

Bence 19 jant ile yaşanacak duygu pişmanlık olur. Çünkü ; kullanmak zor , ağır, pahalı , lastik de pahalı hatta çok pahalı , gürültü yüksek , sürtünme yüksek, tüketim yüksek, 1,4 yada 16 araba için fazla ama tabiki zevk meselesi. Birde kocaman jantın içinde fren diskleri ve kaliperler ufacık kalıyor ya oda pek güzel gözükmüyor . Ama zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz  :)

Ben passatta kullanıyorum, dikkat ve hassasiyet gerekiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Negatiwe hocam hani sehir icinde olurda gazlarsiniz ister istemez yamali cukurlu yollar olur nasil bi sorun olur

@yusuf yani yapiyim mi ne dersin önler 5 cm pres arka 4 cm 35 yanak pisman olursam nolcak bilmiyorum

Geri
Üst Alt