Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar, arabanın 2 ay sonra muayenesi var, benden önceki sahibi arabaya bizenon far taktırmış. Arkadaşlar bu şekilde geçmeyeceğini söylediler nasıl bir yol izemem gerekiyor.
Onlar yok maalesef, usta eski haline takmak için farda bir yerleri değiştirmen gerekiyor dedi de tam anlamadım. Muayineden geçene kadar bir çözüm yolu var mı? yada 7.5 u led takmı mı alsam o şekilde geçer mi ?
Araçta adaptive bi xenon var ama orj değil sanırsam. Yükseklik alçaklık ayarı yapamıyorum. Elektirikçi bunu takmak için farın içinde bir yeri değiştirmişlerdir dedi. Yeni far alman gerekebilir dedi. Bende yeni alacaksam madem Uled olandan alayım diyorum.
@4hmetuyar U led alırsanız yine far yikama gerekecek, j led alırsanız far yikamaya gerek olmaz, u led farlar xenon ama j led farlar led ampül ile çalışıyor.
Xenon farlar Gaz deşarjlıdir dolayısıyla Muayeneden geçmeleri için far yıkama özelliğine ihtiyaç duyarlar. Şayet farlarınız led yada halojen olursa Her hangi bir yıkama özelliği aranmayacaktır. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta burasıdır. Ampulleriniz değişebiliyorsa led yada halojen takip muayqn3den geçebilirsiniz. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Chinden alınan farların çoğu muayeneden geçebilen özellikte olan ya halojen yada led ampullerle geliyordu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi