Değerli golftutkusu üyeleri formu ilgiyle takip ediyorum, yaklaşık 1 ay önce makyajlı kasa 1.4 tsi Manuel golf ile aranıza katıldım. Araç çalışır durumda bırakıp araçtan inince bazen kontak açık uyarısı alıyorum ve bazen de döndüğümde aracın stop ettiğini Manuel çalıştır uyarısı alıyorum, bu bir problem mi yoksa normal mi acaba?
2. Bir konu ise gizli özellik açtırma durumunu bu gün servisten sordum açmıyorlar ve motorla ilgili bir problem olursa garantiden çıkacağını söylediler, daha önce bu konu açılmıştı ve okumuştum da, açıp açmama konusunda hala net bir karara varamadım, garantiyle ilgili bir problem yaşayan var mı acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
2. Bir konu ise gizli özellik açtırma durumunu bu gün servisten sordum açmıyorlar ve motorla ilgili bir problem olursa garantiden çıkacağını söylediler, daha önce bu konu açılmıştı ve okumuştum da, açıp açmama konusunda hala net bir karara varamadım, garantiyle ilgili bir problem yaşayan var mı acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: