Ahmet bey konuyla pek alakası yok ama üye olup daha mrb. bile demeden her önüne gelen konu açıyor, satılık ilanı açıyor., buna bir sınırlama getirmek gerekmiyor mu., Bu aralar çok görüyorum adamın daha 1 msj.ı var konu açıyor, diğeri daha yeni üye olmuş satılık ilanı açıyor.. konu kirliliği oluşuyor, güvenilir mi dolandırıcı mı belli değil., diğerinin bi problemden dolayı canı yanmış benzer 100 lerce konu var aynı konu ile ilgili tekrar konu açılıyor.. buna bir sınırlama gerek diye düşünüyorum..Hayırlı ramazanlar. Her yerden üyemiz var ama henüz kapsamlı bir etkinlik oluşturmadık. Ara ara küçük grupların buluşmaları oluyor. Ramazan sonrası bir şeyler yaparız belki hocam. Ümraniye'deyim ben.
Hocam son 3-4 aydır dediğiniz şekilde sınırlama vardı ama geçtiğimiz ay sınırlamayı kaldırmak durumunda kaldım sistemsel bir problemden dolayı. Forum bu ay içerisinde başka bir sunucuya taşınacak, o zaman daha iyi bir şekilde ayarlamaları yapmış olurum. Sağolun öneriniz için.Ahmet bey konuyla pek alakası yok ama üye olup daha mrb. bile demeden her önüne gelen konu açıyor, satılık ilanı açıyor., buna bir sınırlama getirmek gerekmiyor mu., Bu aralar çok görüyorum adamın daha 1 msj.ı var konu açıyor, diğeri daha yeni üye olmuş satılık ilanı açıyor.. konu kirliliği oluşuyor, güvenilir mi dolandırıcı mı belli değil., diğerinin bi problemden dolayı canı yanmış benzer 100 lerce konu var aynı konu ile ilgili tekrar konu açılıyor.. buna bir sınırlama gerek diye düşünüyorum..