Merhabalar golf almak istiyorum. Fazla km yapmayacağım. 1.0 tsi motor la ilgili bir usta memnun kalmazsin diye uyardi kullananlarin yorumunu bekliyorum. Hangi motor seçeneğini almaliyim? Bütçe 125 bine kadar. Teşekkürler
Fazla km yapmayacaksanız kasko+trafik sigortası+vergi+bakım+benzin gibi giderleri toplayın zaten benzin hariç 5000 yapıyor, arabaya vereceğiniz parayı faize koyup heryere taksiyle gitseniz daha karlısınız, hatta faize bile gerek yok, 15.000 km 21-22 depo yakıt eder kafadan 7500 de yakıt 12.500 sizi yıl boyunca bir telefonla evin önünden alan taksi rahatlığına kavuşursunuz, otopark ceza vs ücretlerini saymadım bile.
1.2 tsi dsg sahibiyim bazen banada chip mi var bu arabada diye aklımda deli sorular1 yıl kadar 1.0 tsi kullandım fazla bile gidiyor aracım yazılımlı sanıyordum yazılım bile yokmuş Eğer çok km yapmam diyorsanız ben olsam 118i alırdım .
Büyük ihtimalle eski passattan 100-140 km/h kadar daha fazla gidiyordur1.2 tsi dsg sahibiyim bazen banada chip mi var bu arabada diye aklımda deli sorular
15 sene önce uzun süre 1.8T benzinli 150 hp passat sahibiydim sanki onun gibi gidiyor
OlabilirBüyük ihtimalle eski passattan 100-140 km/h kadar daha fazla gidiyordur