TEK U DÖNÜŞÜM ÇİFT U FAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lasttohit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lasttohit

Katılımcı Üye

İsim
Kubilay
Merhaba arkadaşlar şuan da aracımda sanırım dinamik olarak geçen tek U led far mevcut.

İnstagramdaki paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla farlarla fantazi işler yapan AtolyeSemih diye bir kişi var ve bu tek u farın sadece yanmayan küçük ledini de aktif ederik çift u ya çeviriyor.

Bu işlem için yanlış hatırlamıyorsam 600-800 civarı bir şey istiyordu.

Aracımda r body kit var ve farıda çift u yapmak istiyorum fakat kendi farlarımında viraj aydınlatma tarzı özellikleri olduğu için ve çok güzel aydınlatıyor kıyamıyorum, çift u far alamıyorum.

Sizce bu yanmayan küçük u ledi aktif etmenin farlarıma bir zararı olur mu? 

Bu işlemi yapan tavsiye edebilceğiniz başka bir yer var mı ? (İstanbulda)

Veya daha önce yaptıran varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

7k76d5.jpgvolkswagen-golf-7-r-008.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@lasttohit farın içi açıldığı anda far için fatiha okunur, eğer orjinal çift u far istersen yakınlarda biri satıyordu onu alir kendi farını da satarsın emin ol hem daha iyi olur hemde oem far her daim değerini korur.

Orjinal mevcut , farlar boş sekilde, sizdeki beyinler aktarilacak 2 adet led guc modülü lazım, 

Cift u ledler heyecan verici, ancak arkadaslarin da dedigi gibi farlari actirmak sonucu belli olmayan muamma. Orijinali korumak lazim. Tek u led varsa vaziyet idare edilebilir 😎 Ama farlarda hic led yoksa, ledli sisteme gecin derim.

çift U ledlerde uzun yakınca küçük U larda da mı uzun hüzme var?

yani uzunlarda xenon perde kalkıyor ve ortadakilerde mi aynı anda yanıyor?

bende tek U yükseklik ayarlı bi xenon var ve uzunlarda sadece perde kalkıyor. bunu sevmiyorum. 

şayet yukarda dediğim gibi ise tek U satıp çift U alabilirim

Geri