Merhaba arkadaşlar şuan da aracımda sanırım dinamik olarak geçen tek U led far mevcut.
İnstagramdaki paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla farlarla fantazi işler yapan AtolyeSemih diye bir kişi var ve bu tek u farın sadece yanmayan küçük ledini de aktif ederik çift u ya çeviriyor.
Bu işlem için yanlış hatırlamıyorsam 600-800 civarı bir şey istiyordu.
Aracımda r body kit var ve farıda çift u yapmak istiyorum fakat kendi farlarımında viraj aydınlatma tarzı özellikleri olduğu için ve çok güzel aydınlatıyor kıyamıyorum, çift u far alamıyorum.
Sizce bu yanmayan küçük u ledi aktif etmenin farlarıma bir zararı olur mu?
Bu işlemi yapan tavsiye edebilceğiniz başka bir yer var mı ? (İstanbulda)
Veya daha önce yaptıran varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler
İnstagramdaki paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla farlarla fantazi işler yapan AtolyeSemih diye bir kişi var ve bu tek u farın sadece yanmayan küçük ledini de aktif ederik çift u ya çeviriyor.
Bu işlem için yanlış hatırlamıyorsam 600-800 civarı bir şey istiyordu.
Aracımda r body kit var ve farıda çift u yapmak istiyorum fakat kendi farlarımında viraj aydınlatma tarzı özellikleri olduğu için ve çok güzel aydınlatıyor kıyamıyorum, çift u far alamıyorum.
Sizce bu yanmayan küçük u ledi aktif etmenin farlarıma bir zararı olur mu?
Bu işlemi yapan tavsiye edebilceğiniz başka bir yer var mı ? (İstanbulda)
Veya daha önce yaptıran varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: