magic dedi:
bir arkadaşım dış tasarımdan ziyade iç tasarımı önemser mesela.
işte bu arkadaşınız da öyle yaptı
Ben neden Golf 7 tercih ettim?
- iç tasarımı çok çok iyi. herşey elinin altında, iç mekan ferah.
- görüş açıları problemsiz. aracı kullanması kolay, rahat
(sizi yormuyor).
- 120 km/h hıza kadar mükemmele yakın bir yalıtımı var. Tıkırtı, sıkırtı zaten yok.
- Kendi aracım 1.2 TSI için konuşursam yakıt tüketimi memnun edici. Tek kişiyken fazladan ~30 TL cebimden çıkarak otobüsle değil de kendi aracımla memleketime gitme keyfini yaşıyorum. Hem de 1-1,5 saat daha erken ulaşarak.
(zaman herşeyden önemli)
- Vergisi düşük. Yıl olmuş 2015, diğer C sınıfı araçlarda 1300cc altında motor yok bile doğru dürüst. Şimdi mazda 3 alacaksın eyvallah ama her sene cebinden 355 TL fazladan vergi parası çıkacak. Bunu yakıta harcayıp Golf'le ~1000 km fazladan gezsen daha iyi olmaz mı? Sonuçta evimizin önünde yatsın diye değil, onunla gezmek için otomobil alıyoruz.
- Güvenliği kanıtlanmış. Hem ncap hem de iihs testlerinde...
- İkinci eli hareketli, değerinde satabiliyorsunuz.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben fanatiği/hayranı olduğum için Golf almadım, 56.000 TL param vardı ve bunun hakkını verebilecek o günün şartlarında en iyi araç Golf olduğu için tercih ettim. Ha kesinlikle aracımdan çok memnunum o ayrı tabii, bugün satın alsam yine Golf alırdım
Çünkü şu geçen 1 sene içerisinde bile
"ah beee, keşke bunu bekleseymişim de acele edip Golf satın almasaymışım" dedirtebilecek bir C sınıfı araç olmadı daha. Bu zaman zarfında Focus yenilendi, i30 yenilendi, Astra yenilendi, Megane yenilendi fakat Golf ilk çıktığı 2013'teki haliyle bile hala diğerlerinden önde...
Zaten satış rakamları ortada hocam. Rakamlar yalan söylemez, DonanımHaber'dekilerse söyler s=s17