https://www.enderelektronik.com.tr/ccs-golf7.htmlMerhaba Arkadaşlar,
Golf 7 2014 105 ps modeli araca sahibim. Aracıma hız sabitleyici takılır mı ? Takılabiliyorsa ne kadar ücret tutar?
buradaki arkadaş çok uçuk fiyat veriyor.instagramda mqbcarsretrofit diye bir sayfa var orjinal olarak aktivasyon yaptığını söylüyor. Crack işlemei yokmuş. Aynen servisteki işlem ne ise onu yaptığını söylüyor arkadaş . ben henüz yaptırmadım ama aktivasyon düşünen arkadaşlar göz önünde bulundurabilirler.
Burda bazı açıklamalarda bulunmuşlar.
Merhaba işlemi yaptırabildiniz mi, nereye yaptırdığınızı paylaşabilir misiniz?Biriyle tanıştım mode tuşunu aktif edicek AliExpressten aldım mode tuşunu montajını yapacağım ve crackleme yöntemiyle aktif edilecek aynı şekilde hız sabitlemeyide aktif edebiliyor enderde yaklaşık 2500tlye mal oluyor ben 1000tlye mal etmeyi düşünüyorum .ender elektronik güvenilir ve temiz işçilik yapıyor o konuda hakkını yiyemem ama herşeyi para olan bir yere hayatta uğramam bir daha
Hocam parça numarası bu istersen kendin alabilirsin. Bence güzel fiyat vermiş .5G0054691ATakipteyim, mqbcars sayfasından ben de fiyat aldım. Tüm malzemeler tamam sadece kodlama ne olur dedim. 1800 TL demişti. Komik geldi açıkcası...