İlk 10 bin bakimimizi yaptirdik...

fanajal

Katılımcı Üye

İsim
Musti
Selam arkadaşlar.1.0dsg comf.Golfumun ilk bakimini yaptirdim.1055 tl tuttu.Serviste arkadasim vardi sagolsun baya ilgilendi bakımını izleyebildim.Bu arada 50 bin tl ye sifir faiz kampanyasi var.Audiden fiyat aldim A3sportback 1.6dizel dinamic paket stronik175 bin benim araci 110 a aliyor.İlk once mantikli gibi geldi araci inceleyince bana Golfun ici daha guzel geldi tabi goreceli.Vazgectim.Saygilar.Ayni arabanin sedan 1.0 benzinliside 177 dedi bu arada...

Dynamic paket yetersiz hocam. A3 alırken Designline veya Sportline tercih etmek daha iyi. Yılbaşında 2018 sıfır için fiyat aldığımda 170 bin liraya Sportline veya Designline veriyorlardı. Fiyatlar epey artmış anlaşılan 2019 modellerde.

@AhmetCakmak Hocam benim anlamadigim Audi diyorum kalite diye düşünüyorum tamam fakat arka kol dayama yok koltukları Golfle kiyaslanamaz bile kapi dosemeleri on kol dayama bildigin kumas yumusak plastik kapilarin tamaminda yok.Anahtarsiz calistirma led far falan var.Tek avantaji dizel olusu onunda vergisi yuksek.Benim 1.0 dan bariz yakit tasarruflumudur ki?

@fanajal Marka algısı etkili, bmw de a3 te olan donanımın yarısı dahi yok ama fiyatlar malum.

Bugun bayaa arabalari inceledim Golfun comf.baz alirsak Golf gercekten kendi sinifinda ciddi kaliteli.Passata baktim mesela 1.6 dizel dsg.Trendin bi ustu progresive mi ne cikmis.Bel destegi yok dosemeler kotu bir suru eksiklik Troc a baktim o da oyle hatta show roomda baska bir arkadas diyorki buttun araclara baktim vw nin en kaliteli si Golf diyip sasiriyordu🤗

@AhmetCakmak Hocam benim anlamadigim Audi diyorum kalite diye düşünüyorum tamam fakat arka kol dayama yok koltukları Golfle kiyaslanamaz bile kapi dosemeleri on kol dayama bildigin kumas yumusak plastik kapilarin tamaminda yok.Anahtarsiz calistirma led far falan var.Tek avantaji dizel olusu onunda vergisi yuksek.Benim 1.0 dan bariz yakit tasarruflumudur ki?
Dediğiniz gibi bariz eksikleri var hocam. Özellikle A3 sedanın arkası da çok küçük. Alınacaksa Sportback daha cazip kalıyor. Bmw 3’ten başlar gibi Audi’de A4’ten başlıyor. Bakalım Golf 8 ne kadar iddialı olacak yeni A serisi ve Yeni 1 serisi karşısında.

@AhmetCakmak Hocam yanliz söylede bir fiyat aldim Passat 1.6 dizel otomatik.progresiv trendle comf.arasi bisi.led far var sanirim.170 bin benim Golfle takasa degerklmi kafam cok karisti.

Geri
Üst Alt