bir ara bende çok baktım ama her sheell bayiinde yok maalesef .Amerikan bayraklı olanları uzun süredir görmüyorum. Bizim buralarda hep türk bayraklı var. Ben her ay shellden alırım.
Hocam ben düzenli olarak benzin alırım hep aynı istasyon aynı pompa Benim hep gittiğim shellde oluyor.bir ara bende çok baktım ama her sheell bayiinde yok maalesef .
Bu linkte ki üründen aldın mı.?Farkı var mı aldıysan da ?Hocam ben düzenli olarak benzin alırım hep aynı istasyon aynı pompa Benim hep gittiğim shellde oluyor.
Bulamayanlar için yamaçlardetaling ucuza satıyor burdan alabilirsiniz. https://www.yamaclardetailing.com/marka/little-trees#labels=16-3
Forumlarda büyük harfle yazmak küfür ve hakaret anlamı taşır.@sertan BÜYÜK HARFLE YAZMAMIN NE GİBİ BİR SIKINTISI OLABİLİR?
Değerli Hocam.[mention=4813]sertan[/mention] O AN ÖYLE GELMİŞTİR ÖYLE YAZMIŞIMDIR. BURADA KÜFÜR YADA HAKARET ANLAMINDA YAZILMADIĞINI HERKES ANLAMIŞTIR.
MAİL,FORM VS ORTAMLARDA BÜYÜK HARFLE YAZMANIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİM HERHALDE ALINACAĞINIZ TUTMUŞ BU KONUYU KENDİNİZE DERT EDİNMİŞSİNİZ HOCALIK YAPACAK YADA KENDİNİZİ TATMİN EDECEK BAŞKA ORTAMLAR BULURSANIZ İYİ OLUR.
4 yıldır üye iseniz bunu enn iyi sizler bilirsiniz[mention=208]Ender[/mention] EVET BİLEREK BÜYÜK HARF KULLANMAYA DEVAM EDİYORUM BURADA KİMSE KİMSENİN ÇOCUĞU DEĞİL KİMSE KİMSEYİ EĞİTMEYE KALKMASIN MADEM BU KADAR SİTE KURALLARINA AYKIRI BİR DURUM ÜYELİĞİM İPTAL EDİLİR OLUR BİTER. BEN BURAYA 4 YILDIR ÜYEYİM HER GÜN TAKİP EDİYORUM KİMSEYE KARŞI NE BÖYLE BİR TAVIR İÇİNDE BULUNDUM NEDE KİMSEDEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM NEYSE UZATMAYA GEREK YOK ENDER BEY SİZLERE KEYİFLİ SOHBETLER...