hocam bu bildiğim kadarıyla yılların dsg sorunu. özellikle sıkışık trafikte daha sık olmaya başlıyor. dsg nin sürekli yüksek viteste tutma isteği ile de alakalandıranlar var. dsg kullanıcıları daha iyi yorum yaparlar ama arkadaşımın golf 6 sında da oluyor bu durum.SerkanG dedi:Arkadaslar özellikle düşük devirde 1 den 2 ye gecerken sarsıntı oluyor bazen. Başka forumlarda da rastladım arac 125 ps olandan. Bunu yaşayan var mi benden baska
az once 2010 dsg dizel jettaya bindim yoktu hocam :/maniax dedi:hocam bu bildiğim kadarıyla yılların dsg sorunu. özellikle sıkışık trafikte daha sık olmaya başlıyor. dsg nin sürekli yüksek viteste tutma isteği ile de alakalandıranlar var. dsg kullanıcıları daha iyi yorum yaparlar ama arkadaşımın golf 6 sında da oluyor bu durum.Arkadaslar özellikle düşük devirde 1 den 2 ye gecerken sarsıntı oluyor bazen. Başka forumlarda da rastladım arac 125 ps olandan. Bunu yaşayan var mi benden baska
Hocam bizim araç 122ps, sıkışık trafikte bende de oluyor ama artık sıkışık trafikte manuele alıyorum kavrama yemesin diyeSerkanG dedi:Arkadaslar özellikle düşük devirde 1 den 2 ye gecerken sarsıntı oluyor bazen. Başka forumlarda da rastladım arac 125 ps olandan. Bunu yaşayan var mi benden baska
manuel iyidir aynen oyle yapalim bari :/fcsrn dedi:Hocam bizim araç 122ps, sıkışık trafikte bende de oluyor ama artık sıkışık trafikte manuele alıyorum kavrama yemesin diyeArkadaslar özellikle düşük devirde 1 den 2 ye gecerken sarsıntı oluyor bazen. Başka forumlarda da rastladım arac 125 ps olandan. Bunu yaşayan var mi benden baska
Manuele alınca da ayağınızı gazdan hızlı çekerseniz aynı silkelemeyi yine yapıyor, gazdan hafif hafif çekin sorun kalmayacaktır kavrama değişimi için erken bence henüz, zaten hemen hemen her dsg de olan bir durumSerkanG dedi:manuel iyidir aynen oyle yapalim bari :/Hocam bizim araç 122ps, sıkışık trafikte bende de oluyor ama artık sıkışık trafikte manuele alıyorum kavrama yemesin diyeArkadaslar özellikle düşük devirde 1 den 2 ye gecerken sarsıntı oluyor bazen. Başka forumlarda da rastladım arac 125 ps olandan. Bunu yaşayan var mi benden baska
yok yusuf hocam ya küçük bi sarsıntı da ben kuruntu yaptim Iste neyse varmış bu durum arkadaslarda da o zaman diyecek bir sey yok :'(yusuf dedi:
Hocam sıkışık trafikte S modunda kullanmak DSG'nin ısınmaması açısından daha iyi diye biliyorum. Sürekli vites değiştirmiyor araç.SerkanG dedi:yok yusuf hocam ya küçük bi sarsıntı da ben kuruntu yaptim Iste neyse varmış bu durum arkadaslarda da o zaman diyecek bir sey yok :'(