Gün geçmiyorki biri çarpıp kaçmasın

Hocam geçmiş olsun canınızı sıkmayın maalesef herşey gelebiliyor araçlarımızın başına otopark olmayınca!!  pasta cila ve ufak rötuşlarla gider ilk can sıkılıyor ama bi kaç güne alışıyorsunuz.

Hocam geçmiş olsun canınızı sıkmayın maalesef herşey gelebiliyor araçlarımızın başına otopark olmayınca!!  pasta cila ve ufak rötuşlarla gider ilk can sıkılıyor ama bi kaç güne alışıyorsunuz.
Teşekkürler hocam can sıkıntım geçti aslında kendim çarpsam zoruma gitmezde başkası vurup kaçtı ya o çok zoruma gidiyor

Geçmiş Olsun Hocam.
Geçen günde benim sağ çamurluğa sürtmüşler hafiften omca boya koruma cila vs yapmıştım arabayı ilk defa Garajın karşınında yol.kenarina çekmiştik hemen musallat olmuşlar. Allahtan çok bişey yok da teselli ettim kendimi . Ilk gördüğünde insan hakikaten kötü hissediyor kendini an. Geçmiş olsun Tekrardan.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecmiş olsun hocam.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun, oluyor arada böyle şeyler park halinde iken pert olan araçlar var şükretmek lazım, aracınızda hiçbirsey yok keyifle kullanın.

Boş verin. Nazarlık olsun. 

Jantlar da çok güzelmiş. Ne onlar? Durban ama sanki rengi farklı

Can sıkıyor ama bununla geçmiş olsun şehirlerdeki trafiği göz önüne alırsak artık böyle şeyler normal hale geldi.

Geri
Üst Alt