Bu tür cihazlarla FM bandı üzerinden ses aktarımının çok sayıdaki radyo istasyonunun frekans kirliliği sebebiyle kalitesiz olduğunu duymuştum. Bunun yerine cihazın elektroniği üzerine aux ilavesi daha kaliteli aktarım sağlar. Bu tür cihazların cd çalar çıkış söketli cihazlar için aux çıkışlı olanları da var. Ayrıca nette cihaza göre (eğer yoksa) sonradan aux takma ile ilgili nasıl yapılacağı konusunda videolar bulmak mümkün.Ben şunu aldım henüz ürün gelmedi kullananlar memnun MUŞ
http://tr.aliexpress.com/item/32970987616.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.16244c4dc63WzW
Bilgilendirme için teşekkürler ön konsolda aux girişindeki sap gibi çıkıntı zımbırtıları sevmiyorumBu tür cihazlarla FM bandı üzerinden ses aktarımının çok sayıdaki radyo istasyonunun frekans kirliliği sebebiyle kalitesiz olduğunu duymuştum. Bunun yerine cihazın elektroniği üzerine aux ilavesi daha kaliteli aktarım sağlar. Bu tür cihazların cd çalar çıkış söketli cihazlar için aux çıkışlı olanları da var. Ayrıca nette cihaza göre (eğer yoksa) sonradan aux takma ile ilgili nasıl yapılacağı konusunda videolar bulmak mümkün.