Arkadaşlar bi yarım saat önce kadar listesini yaptığım kodlamaları yapmak için laptopumu alıp arabaya gittim.
Listemde
-Gündüz farını kapatlı tutmak
-Karbon ekran
-Performans Modu
-Start/Stop kapatma
kodlarını yapacaktım....Ekran rengini değiştirme kodunu uyguladım bunda sıkıntı çıkmadı.
Fakat diğer kodları deneyemedim çünkü şöyle bir hata aldım VCDS programından
Programı kesinlikle güncellemedim.Zaten araç içinde wifi vs olmadığı içn internete bağlı da değildim. Security Access e girdiğimde kod vermiyor. Listede görüldüğü gibi Adaptation-10 Kısmı ve diğer bir kaç kanala giriş yapamıyorum.
İşin kötü tarafı ben bu kodlamaları geri almak istediğimde de alamayacağım. Bu şekildeyken ne değişiklik yaparsam yapayım kod kabul edildi diyor ama hiç bir değişiklik göstermiyor.
Bu problemi nasıl düzeltebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Listemde
-Gündüz farını kapatlı tutmak
-Karbon ekran
-Performans Modu
-Start/Stop kapatma
kodlarını yapacaktım....Ekran rengini değiştirme kodunu uyguladım bunda sıkıntı çıkmadı.
Fakat diğer kodları deneyemedim çünkü şöyle bir hata aldım VCDS programından
Programı kesinlikle güncellemedim.Zaten araç içinde wifi vs olmadığı içn internete bağlı da değildim. Security Access e girdiğimde kod vermiyor. Listede görüldüğü gibi Adaptation-10 Kısmı ve diğer bir kaç kanala giriş yapamıyorum.
İşin kötü tarafı ben bu kodlamaları geri almak istediğimde de alamayacağım. Bu şekildeyken ne değişiklik yaparsam yapayım kod kabul edildi diyor ama hiç bir değişiklik göstermiyor.
Bu problemi nasıl düzeltebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: