Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün zonguldakta bi arkadaştan ikinci el 3.5 eibach yayı fiyatta anlaştık aldım kendiside 16 tdı aracından söktü soyledigine göre şu an taktırıyorum söylenildigi gibi sökme işlemi baya zor düşünen arkadaşlar için fikir olsun dedim q
@brt06 teşekkür ederim rampadan olsa gerek 4 nede taktık hocam fakat yaylar kullanılmış oldugundan direk maz indirdi yani önler arkaya gore hemen hemen 1 cm inik
@doganersin bence basmalısın üstat şu ana kadar kullandıgım araçlara bakarak golf zaten bana cok komfor bi araba gelmiyodu sizde nasıl bilmem ama cok bariz bi degişiklik olmuycaktır fakat görüntü ve haz açısından hiç bekleme bas
Spor yay hangisi olursa olsun tek olumsuz yanı gacır gucur ses yapması , bunu önleme adına baklalara hortum giydirilse de uzun vaadede yayın ergonomisini bozacağı düşüncesinde olarak sade haliyle kullanıyorum ben. acizane önerim aracınızın et değeri yüksek 18 ınç jant ya da ön+arka spacer eklentisiyle daha hoş olabilir.
Benzinlide durduğu gibi durmuyor