Arka tampondaki küçük hasar

anatolia28

Üye
İsim
halil
Arkadaşlar merhaba, dün komşum otoparktan çıkarken benim arabaya arkadan hafifçe dokundurmuş, resimde görünen durumlar mevcut plakalık kırılmış ve tamponun 2 ayrı yerinde çizikler ve bir yerinde de gördüğünüz boya atması mevcut. Bana öneriniz ne olabilir, komşu yaptır masrafı ben karşılarım diyor. Bu durumun bana masrafı ne olabilir?

79E0F3C3-A6DF-43AC-8706-D0AAC009D5DB.jpeg

B79CB182-EFE7-4B75-8708-97D30135FD25.jpeg

D6FF2D03-260D-4F4D-AA78-3AFE4382AA61.jpeg

7BFBACB6-7CC9-4FEE-823B-E00AB83B03D1.jpeg

@anatolia28 hocam öncelikle geçmiş olsun tamponunuz tamirattan sonra boyanacaktır yaklaşık 400-500 lira civarı fiyat çıkartırlar servis fiyatlarını bilmiyorum ancak 700-800 civarında para isterler diye düşünüyorum.

Upvote 0
geçmiş olsun

birinci resimdeki kırığı auto king e gösterebilirsiniz

mini onarım gibi yapılır.

tahminimce de lokal boyanır

2.resimde ise kuş parmağı ucu kadar bir boya atması görünüyor

işin ehli bir iç tarafından rutuş yapılabilir

diğerleride cila ile yok edilebilecek seviyede

şahsi fikrim olarak tamponu bunlar için komple boyatmaya yanaşmazdım (boyalı olması can sıkıcı geliyor bana)

zaten komşunuzda karşılarım demiş

hem ona da fazla fazla yük olmazdım

öznel fikrim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
@doganersin bende bunun için tamponun komple boyanması taraftarı değilim, sadece plakayı yaptırsam 50₺ tutuyor. Kaportaya hiç dokundurmak istemiyorum ama komşudan da para almak istiyorum açıkçası, acaba ne kadar istemeliyim?

Upvote 0
@anatolia28 yaklaşık bir ay önce sizin hasarınıza yakın bir ufak çarpma yaşadım. arka tamponum onarıldı çizikler vardı tampon komple boyandı 500 liraya auto kingde boyattım. sanayide usta 350 lira istemişti sizde bu civarlada birşey talep edebilirsiniz. ( söylediğim gibi tampon onarım+tampon komple boya fiyatı )

Upvote 0
en adaletlisi sizin yaptırıp bedelinin karşı tarafa iletilmesidir

bu durumda önce sizin yaptırmanız gerekli

önce gidip bir gösterin

plakanın (kırığın) 50 den fazla tutar gibi 

ve ustalar ağzını 100den aşağı açmıyor  maalesef

Upvote 0
Merhaba,

Buna benzer bir hasardan dolayı bende geçen hafta arka tamponu boyattım. İşlemleri Autoking de yaptırdım bir kısmını kaskoyu ve hasarsızlık indirimini bozmayacak şekilde mini onarımdan karşıladılar bana maliyeti 165.00 TL+ k.d.v oldu. Eğer kaskonuz varsa ve yakınınızda Autoking varsa bir fiyat almakta fayda var.

Upvote 0

Geri
Üst Alt