Tevfiksoysal
Üye
- İsim
- Tevfik
10 inç multimedya cihazı arıyorum satan var mı
Aliexpressten 6.5 inç çinli media alınabilir.Merhaba 2013 1.2 tsi golf 7 var bende, multimedya arıyorum ilgilenen varsa görüşmek isterim yada uygun cihaz önerisi olan varmıdır şimdiden teşekkürler
Aliexpress'ten sipariş edebilirsiniz. Şu konuda 2 adet cihaz mevcut. iPhone kullanıyorsanız Carplay'li olanı, Android kullanıyorsanız diğerini tavsiye ederim. 1.maddedeki cihaz Carplay olmayan yani Android destekleyen cihaz, 2.maddedeki cihaz ise Carplay'li cihaz. Hem Android hem de apple destekler.Merhaba 2013 1.2 tsi golf 7 var bende, multimedya arıyorum ilgilenen varsa görüşmek isterim yada uygun cihaz önerisi olan varmıdır şimdiden teşekkürler
@zulalyol abimin elinde var bi konuşun isterseniz kefilim..Merhaba 2013 1.2 tsi golf 7 var bende, multimedya arıyorum ilgilenen varsa görüşmek isterim yada uygun cihaz önerisi olan varmıdır şimdiden teşekkürler
6.5” ekran olan golf 7.5 cihazıdır Carplayli Çerçevesiyle Birlikte[mention=4155]mutlubey17[/mention] 7,5 Highline cihazı arıyorum bende bahsettiğiniz 8" cihaz Highline araç cihazımıdır.
Hıglıne cihazı değil sevgili abilerim normal 7.5 da gelen 6.5”ınch ekrana sahip carplayli BT ve Geri Görüş Kamera özelli olan cihaz parlak siyah çerçevesiyle birlikte satıyorım[mention=4155]mutlubey17[/mention] ne istiyosunuz hocam 7.5 highline orjinal cihazi mi? Cercevesi ve cd calariyla beraber mi vereceksin.