CaptainJava
Üye
Golf 7 araçlarımızın üzerinden orjinal hangi marka filtreler çıkıyor? Hava, Polen, Yağ, Şanzıman vs...? Bilen varsa araç yıl ve model belirterek paylaşırsa seviniriz.
@CaptainJava @Savatage MicronAir denilen filtre markası pek bilinmese de araçlarda kabin içi polen filtresini icat eden alman firmasıdır., Oldukça kaliteli bir markadır., Aklınıza gelebilecek her türlü otomobil, gıda, endüstriyel filtre çözümleri, Enerji kaynakları, HVAC vs.. hastane yoğun bakım odalarının filtrasyonu, kısacası adamlar oldukça kaliteli bir marka içiniz rahat olsun..Geçen sene VW yetkili servis Doğuş Ankara Çankaya da 2014 1.2 TSİ Golfe takılan polen filtresi. MicronAir diye bir marka kullanmışlar. İlk defa duydum. Ekli dosyayı görüntüle 22666
Ekli dosyayı görüntüle 22667
Ekli dosyayı görüntüle 22668
Hocam selam., herşeyi doğuş ile işkillendirmek pek doğru bir yaklaşım olmaz., Doğuş stoğu azaldığında parça koduyla birlikte ürünü almanya'ya sipariş geçer., içinden ne çıkacak diyee yok efendim ben bu markayı istiyorum diyemez..vw tr maliyetten dolayı mı micronair kullanıyor, ilk defa duydum o ismi. İyidir kötüdür bilmiyorum.