K kralmali Katılımcı Üye Katılım 30 May 2019 Mesajlar 875 Tepkime puanı 877 Konum Muş İsim Mehmet Ali 26 Tem 2019 #2 merhaba arkadaşlar aracıma carplayli çinli ekran taktım aracımda fabrikasyon ön arka park sensörü var fakat ekrana gelmiyor kodlamasıni bilen var mı acaba? geri vitese taktığımda böyle bir hata çıkıyor parking and manevring menüsüne girdiğimde de aşağıdaki hata
merhaba arkadaşlar aracıma carplayli çinli ekran taktım aracımda fabrikasyon ön arka park sensörü var fakat ekrana gelmiyor kodlamasıni bilen var mı acaba? geri vitese taktığımda böyle bir hata çıkıyor parking and manevring menüsüne girdiğimde de aşağıdaki hata
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,739 Konum İstanbul İsim Yusuf 26 Tem 2019 #3 @kralmali park Kodlaması forumda vardı ezberimde yok. Kamera Byte 19 bit 4 olmalı. Onu kaldırın 5f de
@kralmali park Kodlaması forumda vardı ezberimde yok. Kamera Byte 19 bit 4 olmalı. Onu kaldırın 5f de
KS KS K kralmali Katılımcı Üye Katılım 30 May 2019 Mesajlar 875 Tepkime puanı 877 Konum Muş İsim Mehmet Ali 26 Tem 2019 #4 yusuf dedi: @kralmali park Kodlaması forumda vardı ezberimde yok. Kamera Byte 19 bit 4 olmalı. Onu kaldırın 5f de Genişletmek için tıkla ... Sağolsun @yusuf hocam forumdan buldum sağolsun @AhmetCakmak hocam da ilgilendi önce dediğiniz yerden geri kamerayı de aktive ettim 5f den byte 19 dan 14 ü 04 yaptım geri kamerayı kapattım. Sonra 5f adaptasyondan park yazıp çıkan ilk yeri aktive yaptım park pilot geldi
yusuf dedi: @kralmali park Kodlaması forumda vardı ezberimde yok. Kamera Byte 19 bit 4 olmalı. Onu kaldırın 5f de Genişletmek için tıkla ... Sağolsun @yusuf hocam forumdan buldum sağolsun @AhmetCakmak hocam da ilgilendi önce dediğiniz yerden geri kamerayı de aktive ettim 5f den byte 19 dan 14 ü 04 yaptım geri kamerayı kapattım. Sonra 5f adaptasyondan park yazıp çıkan ilk yeri aktive yaptım park pilot geldi