GOLF 7 COMPOSİTİON MEDİA MONTAJI

efrem

Yeni Üye
İsim
ersel
Merhaba..

Aracımda bulunan 6.5 composition media ekranı arızalı olduğu için çıkma bir ekran bularak monte ettim yalnız dörtlülerin açma tuşunun üstünde bulunan sarı renkli ışıklar kontağı açtığımda yanıyor ve kontağı kapatana kadar sönmüyor öncedende böylemiydi hatırlamıyorum aracınızdan kontrol ederek yardımcı olabilirmisiniz..

20190727_144900.thumb.jpg.a7330385dcf352e3f2b85e689007b19d.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanıp sönmesi lazım. Sökerken dörtlüleri açtığınız tuşun fişini çıkarıp tekrar taktığınız için hata yazmış olabilir. O hatayı silmeden geçmez sanırım. Vcds kablonuz varsa çok basit bir işlem.Bilginize.

Upvote 0
bende dün medya yı değiştirdim ama ne önce ne sonra hiç dikkat etmedim :)  akşam bir bakayım yazarım.

Upvote 0
4 lülerin tuşu yanıp sönüyor onda problem yok üstündeki sarı renkli ışıklar kontağı açtığımda yanıyor kapatana kadar sönmüyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Onlar airbag işikları. Kontrol eder sorun yoksa söner. Siz fişi çekince arızaya geçti muhtemelen. Bu sebeple sürekli yanık kalıyor.

Upvote 0
Benimde geçen gün dikkatimi çekti sürekli yanması acaba sönüyor mu yarın ilk işim denemek olacak😊 konuyu araştırdım ama bir şey bulamadım nasıl aratacağımı bilmediğim içinde olabilir. 

Ekrana elimi yaklaştırdığımda alt menü yukarı doğru kalkıyor bir sensör var bunun amacı ney acaba başka bir kullanımı var mı acaba yada sadece anlık alt barı kapatıp ekranı büyük göstermesi mi biliyor musunuz

Upvote 0

Geri
Üst Alt