Selamlar.Bugun izine ayrıldık.Once Karacabey bogazda da bir gece kalip ardindan Kusadasina seyahat planladik.Aracimimizi full silme doldurduk eşim tofasa ablam çocugumla beraber beni almaya geldi tabiki bu eşim için cok heyecan verici araba kullanmak falan.Neyse araci ben aldim isten çıkınca Golf 1.0 Dsg comf.cevre yoluna girdik basiyorum 140 150 muazzzam.Diyorum gidiş guzelKlima açık ooo cekiyoreNeyse bogazin köy yollarina girdik cok sert viraj aliyorum canim kizim midem bulandı diyorTam bu sirada allttan derenin aktigi bir kopruye denk geliyyorruz ve kocaman bir kamyon köprüde karsilastik 90 km hizla aniden frene asildim kopruden koca dorseli kamyon ve ben gecmemiz imkansiz!Golf o kadar dolu olmasina ragmen dehşet bir biçimde durrdu zink diye iste dedim bir aracta olmasi gerek bu Abs motoru oyle bir devreye girdiki ne full titresim yapip aracin durma fesafesini uzatti nede fren mesafesi ni uzatti nede stabilizasyon sorunu yasadim resmen hayran kaldim.Durdum ve hemen R ye taktim ve kamyona yol verdim inanilmazdiSiz siz olun aracinizda kronik sorularınız yoksa aracinizin yada Golfunuzun kiymetini bilin.Su anda yazliktayim onumde biram ve apartmandan Golfume bakıyorum saygılar
Moderatör tarafında düzenlendi: