Aracım 2019 dizel golf aldığım günden beri opetten alıyorum yakıtımı fakat çevremdeki herkes shellden şaşma diyorlar bende shellden almayı düşünüyorum fakat w power felan değişik yakıt isimleri var sizce hangisinden almalıyım
Shell V Power alın ve yaklaşık 1000 km veya ayda bir 4. vitesle 80-90 arası 15 dk kullanıp partikül filtresiyle motor içindeki kurumları temizlesin. ve akaryakıt ile uğraşan bir akrabam "en temiz mazot Total'de çünkü drekt avrupadan geliyor" demişti. ama aldın mı diye sorarsan ben hiç almadım ama seat kullanan arkadaşım hep totalden alır ve çok memnun. benim araç benzinli ve yıllardır Shell'den alırım hiç bir sıkıntım olmadı, 50'lt'lik depoya, kırmızı ikaz ışığı yanmamışken (çeyreğin az altı) 50,08 lt koymaları hariç. onu da belirttim. hayret ettiler. imkansız dediler. ki sıfır aldığımda ibre tam dipteydi menzil 30 km gösteriyordu ve aldığım litre 47,56 LT'diAracım 2019 dizel golf aldığım günden beri opetten alıyorum yakıtımı fakat çevremdeki herkes shellden şaşma diyorlar bende shellden almayı düşünüyorum fakat w power felan değişik yakıt isimleri var sizce hangisinden almalıyım