Arkadaşlar 2014 golf7 detay temizliğini yatırmıştım. Bi süre sonra yıkamakta gittim. Yıkamadan bir kaç gün sonra gördüm ki tavanın bagaj kısmı su almış. Nedeni ne olabilir ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tavanın su almasının geri görüş kamerası montajı ile alakasını kuramadım. Ben de yeni kamera taktım, eksik bir şeyim varsa düzelteyim hemen.Hocam çok fazla konu açmanıza gerek yok. Duruma ilişkin de bagajı açtığınızda görünen siyah lastik boruların araç tavanı ile birleşim noktalarını inceleyin derim, tam olarak oraları tarif ediyorsunuz çünkü. Geri görüş kamerası falan takılan araçlarla olan bir durum genelde.
Kendi aracımın detaylı temizliğini kendim yaptım tavan dahil temizledim . Tavanı ıslatmama rağmen bi sıkıntı olmadı . Koltukları ıslak kuru buhar temizliği vb yaptım .Detaylı iç temizlik!!!
Daha 20 gün önce bir arkadaş golf 6 sını detaylı iç temizliğe verdi!!!
Tavanı kar beyazı gibi tertemiz yapmışlar diyerek nerdeyse zil takıp oynayacaktı
Bu full işleme 350 lira vermiş (koltuklar kapı içleri ön konsol plastikler tavan dahil)
SONUÇ : TAVAN DÖŞEMESİ birçok bölgeden büzülme sarkma yaptı (mağara sarkıtı gibi oluşumlar var)..şimdi doğuş yetkili servisten full tavan döşemesi değişim fiyatı alacak..1200 den başlamak üzere 1900 e kadar yolu var dedim!!!
Tavan döşemesini evin salonundaki ısparta el dokuması halı niyetine gündelikçi hanımlara emanet edersen ova ova işte bu hale getirirler dedim !!!
Beyler daha öncede yazdım
Özellikle shetland bej döşeme koltuk araç sahibi arkadaşlar.
Koltuklarınızın en büyük kir is kararma düşmanı aslında şehir içinde sunroof ! Trafikte koltuklarınız kapı içleriniz bu sunroof keyfine tüm bu atmosferik egzoz kaynaklı havayı içeri alıyor.
Polen filtresinin ve klimanın nimetlerinden faydalanan sunroofu geçtim sağ sol cam bile açmayan için shetland bej döşeme ömrü uzar gider..
Hocam tam nerde olduğunun resmini atarsanız daha verimli yardımcı olabiliriz@guvenc @SavatageDetaylı temizlik de sorun yok. Sonax firmasında yatırmıştım. Detay sonrası tavanda kusma vb arıza cıkmazmı. Dış yıkama ihtiyaco hasıl olmuştu dolayısıyla sonrası iç tavanın arka üst bagaj kıanında deniz dalgası gibi dışa vuruşlar oldu. Suyun hariçten geldiği aşikar nereden olduğunu tesbit için tecrübesi olan arkadaşlardan cvp almak için yazdım
@yavuzbattal logo kamera taktıysanız ve şu işaretli parçalardan kabloyu geçirirken parçayı bagaj kapağına bağlandığı taraftan değil de araç tavanına bağlandığı taraftan yerinden söktüyseniz su almama ihtimali az diyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 23074
Kaan şimdi oldu... Ben kablo tesisatını kapaktan tavana geçirirken bu parçaları hiç sökmedim, klavuz kullanarak ve zarar vermeden demeti bu kauçuk körüklerin içinden geçirdim. İyi de yapmışım anlaşılan.@yavuzbattal logo kamera taktıysanız ve şu işaretli parçalardan kabloyu geçirirken parçayı bagaj kapağına bağlandığı taraftan değil de araç tavanına bağlandığı taraftan yerinden söktüyseniz su almama ihtimali az diyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 23074